Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy nem? Voltam uh-n....

Baba vagy nem? Voltam uh-n. Az orvos csak petezsákot látott 9.3*2.4mm-est. Azt mondta menjek vissza kedden, mert lehet, hogy nem él. SEGÍTSETEK, TELJESEN ÖSSZE VAGYOK TÖRVE!

Figyelt kérdés
Én írtam többször is,hogy aug.28-án volt meg utóljára a mensesem.Múlt héten voltam másik orvosnál is,de az uh-n nem látott semmit,most meg akinél voltam,azt mondja lehet hogy nem él,láttam a petezsákot a képernyőn.EZT A MÚLT HÉTEN HOGY NEM VETTÉK ÉSZRE,HOGY OTT A P.ZSÁK??Ja és a tesztem ma volt a legerősebb,már nem kellett a fény fele tartani.
2008. okt. 16. 19:47
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Szerintem, abszolút jók az esélyeid! Tényleg ne aggódj, minden klappol időben! (3.)
2008. okt. 16. 22:25
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszi!!!Ari vagy!Bocs,hogy ennyit kérdezek.
2008. okt. 16. 22:34
 13/38 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Szívesen segítek. :) Nagyon szorítok Neked! (3.)
2008. okt. 17. 00:01
 14/38 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is az első Uh-n 9mm-es petezsákot láttak, de baba még nem látszott. 3 napra rá volt egy kis pecsételő vérzésem, elmentem Uh-ra és akkor már szívhang! is volt. (szerencsére a baba is megmaradt). Szóval biztos baba van ott!
2008. okt. 17. 07:37
 15/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!Remélem nálam is minden rendben van.Nagyon várom már a keddet.:-)))
2008. okt. 17. 09:22
 16/38 anonim válasza:
100%

Szia!

Nem szeretnélek megijeszteni, de egy hónappal ezelőtt én is egy hasonló szituban voltam. Volt két pozitív tesztem egy erősebb és egy halványabb. Elmentem dokihoz és uh-n látta a petezsákot. A saját számításaim szerint 7 hetes voltam szerinte csak 5. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, majd két hét után vissza kellett mennem egy új uh-ra. Az uh előtti napon aztán vérezni kezdtem és hiába siettem a kórházba már késő volt sajnos a baba elment. Akkor a doki elmondta, hogy már az első uh-n is látta, hogy a petezsák túl kicsi volt az "időhőz" (7 hetes) képest-jobb lett volna ha ezt a tényt már az első alkalommal közli. Egyébként semmi mensis tünetem nem volt, a hasam se görcsölt, az érdekes az volt, hogy pont aznap véreztem mikor egyébként meg kellett volna (nem kellet volna :((( jönnie. Remélem te nem jársz úgy mint én és a te babáddal minden rendben lesz nagyon vigyázz magatokra!

2008. okt. 17. 11:49
 17/38 A kérdező kommentje:
Köszi!Fel vagyok készülve,bármi is lesz!Fiatal vagyok,és nem szabad elkeseredni.De én nem vagyok 7 hetescsak a mensim késik azóta.kb.5 körüli,én úgy számolgattam.de majd meglátjuk mi lesz.
2008. okt. 17. 13:05
 18/38 A kérdező kommentje:
a múlt héten még petezsákot sem láttak.Az uh-s doki ezt mondta:"még nem látható a terhesség",ez volt múlt szerdán.
2008. okt. 17. 13:07
 19/38 anonim ***** válasza:
Azóta? Van valami hír?? (ezen oldal 1. válaszolója)
2008. okt. 23. 16:25
 20/38 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy érdeklődsz!!Most meg eltünt a petezsák,nem találja a doki.Beutalt vérvételre,hétfőn lesz eredmény.

Azt mondta már rég véreznem kéne,meg görcsölnöm,de az at igazság soha nem éreztem magam ilyen jól,mint mostanában.

Én még reménykedek,mivel nem ugyanaz az orvos ultrahangozott,és remélem,hogy rosszul látott.

A tüneteim megvannak,a tesztjeim egyre pozitívabbak,nem értem akkor mi van.Megírom a vérvétel után is az eredményt.

2008. okt. 23. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!