Baba vagy nem? Voltam uh-n. Az orvos csak petezsákot látott 9.3*2.4mm-est. Azt mondta menjek vissza kedden, mert lehet, hogy nem él. SEGÍTSETEK, TELJESEN ÖSSZE VAGYOK TÖRVE!
Szia!
Nem szeretnélek megijeszteni, de egy hónappal ezelőtt én is egy hasonló szituban voltam. Volt két pozitív tesztem egy erősebb és egy halványabb. Elmentem dokihoz és uh-n látta a petezsákot. A saját számításaim szerint 7 hetes voltam szerinte csak 5. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, majd két hét után vissza kellett mennem egy új uh-ra. Az uh előtti napon aztán vérezni kezdtem és hiába siettem a kórházba már késő volt sajnos a baba elment. Akkor a doki elmondta, hogy már az első uh-n is látta, hogy a petezsák túl kicsi volt az "időhőz" (7 hetes) képest-jobb lett volna ha ezt a tényt már az első alkalommal közli. Egyébként semmi mensis tünetem nem volt, a hasam se görcsölt, az érdekes az volt, hogy pont aznap véreztem mikor egyébként meg kellett volna (nem kellet volna :((( jönnie. Remélem te nem jársz úgy mint én és a te babáddal minden rendben lesz nagyon vigyázz magatokra!
Köszi,hogy érdeklődsz!!Most meg eltünt a petezsák,nem találja a doki.Beutalt vérvételre,hétfőn lesz eredmény.
Azt mondta már rég véreznem kéne,meg görcsölnöm,de az at igazság soha nem éreztem magam ilyen jól,mint mostanában.
Én még reménykedek,mivel nem ugyanaz az orvos ultrahangozott,és remélem,hogy rosszul látott.
A tüneteim megvannak,a tesztjeim egyre pozitívabbak,nem értem akkor mi van.Megírom a vérvétel után is az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!