Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy nem? Voltam uh-n....

Baba vagy nem? Voltam uh-n. Az orvos csak petezsákot látott 9.3*2.4mm-est. Azt mondta menjek vissza kedden, mert lehet, hogy nem él. SEGÍTSETEK, TELJESEN ÖSSZE VAGYOK TÖRVE!

Figyelt kérdés
Én írtam többször is,hogy aug.28-án volt meg utóljára a mensesem.Múlt héten voltam másik orvosnál is,de az uh-n nem látott semmit,most meg akinél voltam,azt mondja lehet hogy nem él,láttam a petezsákot a képernyőn.EZT A MÚLT HÉTEN HOGY NEM VETTÉK ÉSZRE,HOGY OTT A P.ZSÁK??Ja és a tesztem ma volt a legerősebb,már nem kellett a fény fele tartani.
2008. okt. 16. 19:47
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!!!:-)))
2009. márc. 20. 14:13
 32/38 anonim ***** válasza:

Szia! Judit vagyok.

Köszi, hogy érdeklődsz!

Neked nagy-nagy gratula a babához, nagyon aranyos!

Nekünk sikerült a baba december végén, de közben kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, amire csak 5. héttől kezdtem el gyógyszert szedni, ami már késő volt. 7. hetes koráig fejlődött csak a mi kis Angyalkánk. :( Otthon indult meg a vetélés a 9. hét után, és műtéttel fejezték be. Ez a 30. napom a műtét óta, szóval az új ciklusban, de eddig mensi sehol... Pedig pöröghetnének már a hónapok, nem bánnám...

Gondolok Rátok sokat, nagyon de nagyon örülök Nektek!!!

Puszi,

Judit

2009. márc. 20. 16:18
 33/38 A kérdező kommentje:

Szia Judit!

De jó,hogy írtál!:-))

Sajnálom,ami történt,tiszta szívből!!

De most szeded a gyógyszert a pajzsmirigyre és akkor már nem lesz akadálya a babának,ugye???Szerencsére nélam már rendben van minden,az elején vérezgettem,de nem tudták megmondani miért,csak annyit,hogy nem a babától.Rosszullétek nem voltak,a vérnyomásom tökéletes,pedig néha szédülök.Írj mindenképpen,ha történik valami.:-))

Puszi:Berni

2009. márc. 21. 08:46
 34/38 anonim ***** válasza:

Szia, Berni!

Persze, írok, maint lesz valami! Kérd továbbra is az Angyalkádat, ahogy előrébb megbeszéltük, jó?... Köszi!

Örülök, hogy veled minden rendben! Így is fog maradni, egy pillanatig se aggódj!

Én már szedem a gyógyszert a pajzsmirigyre, úgyhogy remélem, legközelebb minden oké lesz. Csak lenne már legközelebb... :)

Sok puszi, vigyázz magatokra,

Judit

2009. márc. 25. 08:55
 35/38 A kérdező kommentje:
Nem felejtettem el az Angyalkánkat!Továbbra is kérem,hogy segítsen Nektek!Szedd a gyógyszert,bízzunk benne,hogy ez hiányzott a babához.Mi holnap megyünk a 12.heti uh-ra,kicsit ideges vagyok,hogy minden rendben van-e.De remélem igen.
2009. márc. 26. 07:49
 36/38 anonim ***** válasza:

Drukkolok az UH-hoz, majd írj, hogy mi volt!

Puszi,

Judit

2009. márc. 27. 07:37
 37/38 A kérdező kommentje:

Szia!

Megvolt az uh.Minden rendben van,a nyaki redő is tökéletes.Most 5nappal idősebbnek mutatta a gép a babát.Így tegnap voltunk 13+1 hetesek,és okt.1-re írta szülés dátumát.(én is így számoltam)

Persze most is aludt!:-))

De a dokibácsi felébresztette,vakarta is a fejét a kis picúr.

[link]

Szívből kívánom,hogy nektek is hasonló szép élményekben legyen részetek nemsokára.

2009. márc. 28. 10:13
 38/38 anonim ***** válasza:

Nagyon tündéri!

A jókívánságot köszi, azt a hamarosan-t még bírom, de annál többet már nem igazán.... :( :)

2009. márc. 28. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!