Baba vagy nem? Voltam uh-n. Az orvos csak petezsákot látott 9.3*2.4mm-est. Azt mondta menjek vissza kedden, mert lehet, hogy nem él. SEGÍTSETEK, TELJESEN ÖSSZE VAGYOK TÖRVE!
Szia! Judit vagyok.
Köszi, hogy érdeklődsz!
Neked nagy-nagy gratula a babához, nagyon aranyos!
Nekünk sikerült a baba december végén, de közben kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, amire csak 5. héttől kezdtem el gyógyszert szedni, ami már késő volt. 7. hetes koráig fejlődött csak a mi kis Angyalkánk. :( Otthon indult meg a vetélés a 9. hét után, és műtéttel fejezték be. Ez a 30. napom a műtét óta, szóval az új ciklusban, de eddig mensi sehol... Pedig pöröghetnének már a hónapok, nem bánnám...
Gondolok Rátok sokat, nagyon de nagyon örülök Nektek!!!
Puszi,
Judit
Szia Judit!
De jó,hogy írtál!:-))
Sajnálom,ami történt,tiszta szívből!!
De most szeded a gyógyszert a pajzsmirigyre és akkor már nem lesz akadálya a babának,ugye???Szerencsére nélam már rendben van minden,az elején vérezgettem,de nem tudták megmondani miért,csak annyit,hogy nem a babától.Rosszullétek nem voltak,a vérnyomásom tökéletes,pedig néha szédülök.Írj mindenképpen,ha történik valami.:-))
Puszi:Berni
Szia, Berni!
Persze, írok, maint lesz valami! Kérd továbbra is az Angyalkádat, ahogy előrébb megbeszéltük, jó?... Köszi!
Örülök, hogy veled minden rendben! Így is fog maradni, egy pillanatig se aggódj!
Én már szedem a gyógyszert a pajzsmirigyre, úgyhogy remélem, legközelebb minden oké lesz. Csak lenne már legközelebb... :)
Sok puszi, vigyázz magatokra,
Judit
Drukkolok az UH-hoz, majd írj, hogy mi volt!
Puszi,
Judit
Szia!
Megvolt az uh.Minden rendben van,a nyaki redő is tökéletes.Most 5nappal idősebbnek mutatta a gép a babát.Így tegnap voltunk 13+1 hetesek,és okt.1-re írta szülés dátumát.(én is így számoltam)
Persze most is aludt!:-))
De a dokibácsi felébresztette,vakarta is a fejét a kis picúr.
Szívből kívánom,hogy nektek is hasonló szép élményekben legyen részetek nemsokára.
Nagyon tündéri!
A jókívánságot köszi, azt a hamarosan-t még bírom, de annál többet már nem igazán.... :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!