Lehetséges lenne?
Lehetséges még?
sziasztok. az lenen a kérdésem, hogy vasárnapra nem várom azaz 06.25re! De tegnap volt egy kis barnázásom előtte meg sűrű krémes fehér folyásom. LH tesztet csináltam végig a ciklus alatt és az a döbbenetes dolog jött ki, hogy nekem a menszes után egy héttel lett pozitív utána mindvégig negatív lett. Középidőben görcsöltem és volt is mindjárt megjön érzésem már.. A hasam alja ugy tudom leírni hogy sehogy .furcsán püffedt!. Szerintetek mikor teszteljek, hogy ha ennyivel elöbb volt az ovum a teszt szerint? Köszönöm aki tud segíteni cilus.hu-n vezetem a dolgokat. Ott az átlag menszesz hosszra 32 napot ír ki. és múlt hónapban 24én jött meg . együtt voltunk a párommal: 30,1,4,5,10,11
Remélem így már valaki tud tám pontot adni, hogy mire is számítsak. (Tudom várjam meg a következő menstruációt, csak véleményekre vagyok kiváncsi :) szép napot. (6. hónapja próbálkozunk !)
Ha megnyugtat, tesztelhetsz előbb is, de én megvárnám a vasárnapot, vagy legalább a szombatot (az màr csak 4 nap, nem olyan sok :) ).
Én 29-re nem várom, nem is fogok előbb tesztelni. Drukkolok!
Én is vasárnapra nem várom!
Nagyon izgatott vagyok!
1,5 év után mentünk orvoshoz, és most a 4. Hónap próbálkozásunk van stimulációval!
Már nagyon nem szeretnék egy stimulációval teli 5. Hónapot!
:)
Szia! Jajj de jó, hogy írtál! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön ennyi idő után már! Majd írj , hogy mi a fejlemény nálatok :) puszi
annyi új fejlemény nálam, hogy a mellem nekem be van keményedve nagyon, a párom hívta fel rá a figyelmemet. ilyen vagy ehhez hasonló még nem volt. Pici barnázásom van és aggódok, mert szokott ez lenni mensi elött is nekem :(
Szia. nincs jó beszámolóm. Képzeld vasárnapra nem vártam ciklus.hu szerint erre meg jött ma! mai nappal elhatároztam hogy holnap lesz a 3. piros napom. elmegyek a vérvizsgálatra amit ilyenkor kell. csütörtökön megyek a nőgyógyászomhoz viszem a papíromat is! meglátjuk mit mond. megmondom őszintén nem normális hogy egyik hónapba 30 napra jön meg utána 35 aztuán most meg 28. még szerencse hogy már 6dik hónapja vezetem a ciklu.hu-n és tudok konkrét dátumokat mondani a dokinak.
Remélem neked minden rendben lesz! megy a drukk :*
Bocsi ha hosszú lett :)
Mensi szerű a vérzésed?
Én egyébként pont ezért mentem dokihoz 4 hóbappal ezelőtt! Mert volthogy 48, 38 naposak voltak a ciklusaim!
Akkor írt a doki clostilbegyt-et, mensi 3. Napjàtól nekkett szednem 5 napo. Keresztül napi 2*1-et!
Azóta napra pontosab 28 napos a ciklusom!
Viszont ebben a hónapban alhasi szúrás volt, szélsőséges étkezés, ami nem szokott lenni, és ma rettenetes szédülés!
Nem tudom mi oehet!
Remélem neked is helyre tudják hozni a mensid!
Érdemes rákérdezni erre a praktikára!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!