Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van már egy kisfiam aki 1.éves 3 hónapos.

Viszont születése után nem szoptattam sokáig, így el is apadt a tejem.

Viszont ma reggel volt néhány csepp tejem, ehezz társul fejfájás, mellfájdalom, has szúrka.

A ciklusom nem mindig pontos. Utoljára január 1volt meg de nem túlságosan mint szokott. De szeretnénk babát a múlt hónapokba végig védekezés nélkül voltunk együtt a párommal.

tegnap 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit mond a teszt?
tegnap 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem mertem tesztelni. Mert csak január 14-van. Vagy ne vàrjak?
tegnap 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Pont ezért kérdeztem :)

Gyakorlatilag ovu időbe vagy. Miért lennél terhes? Simán lehet az ovu miatt dolgoznak most a hormon. De azt is írtad fura volt a korábbi mensid. Ilyenkor egy teszt ártani nem árt. De majdnem biutos, hogy csak ovud van.

Egyébként anyukámnak kb 28 évig volt még teje az egyik mellében... nem sok de tudott csepegni... bármi lehet.

tegnap 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Várok mèg szerintem. Menstruacio előtti napokba is voltunk együtt. Volt aki azt írta az oldalon neki úgy jött össze. Mégis megjött. Émelygési tüneteim meg has szurka meg hasonlók, nem voltak eddig. Észre se vettem.
tegnap 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

3 éves lesz a fiam, két éve nem szoptatok és néha még az egyik mellem én van pár csepp tej

És nem vagyok terhes

Úgyhogy erre ne alapozz

tegnap 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek pont nem a terhesség tünetei.

Miért nem tesztelsz? Többre mennél vele mint a jósoltatással

tegnap 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!