Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » David(10) tesztel kapcsolatban...

David(10) tesztel kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azokhoz szólna a kérdésem akik használták már a fent említett tesztet. A helyzet az hogy mivel elég olcsó vannak fenntartásaim, reggel csináltam egyet, ami 10 percen belül pozitívat mutatott(halvány), majd száradást követően nagyon elhalványodott a 2. csík, napközben csináltam még egyet, ugyanez történt, időn belül pozitív, száradást követően egy nagyon picit jobban látható mint a reggeli. Létezik hogy átver? Mert a hasam görcsöl már vagy 5 napja, holnapra NEM várom. Illetve mutatnátok ezzel a tesztel pozitívat? Persze ha van :) Nagyon köszönöm nektek :)

tegnap 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Mindegy milyen teszt, a pozitív pozitív.

Ha nem jön meg akkor is csinálj egyet. Ha az is két csíkos, akkor lehet elhinni.

A mindjárt megjön érzés, görcs teljesen normális az első trimeszterbe.

Én david tesztből csak az lh teszteket használtam.

Butaság azt hinni, hogy az olcsóság miatt vacak lenne. Aki mensi előtt tesztel annak a 4ezer forintos is lehet negatív vagy pozitív... negatív mert túl korai, pozitív, mert valami elindult aztán a mensi még is megjön. Mindegy milyen teszt. Egy fontos, ha kimarad a mensi akkor lehet örülni.

Sok sikert.

tegnap 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Megpróbálom magam lefoglalni valamivel :D
tegnap 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez egy gagyi sz..r teszt!Max.ha kèsik kimutatja
tegnap 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne szar? Azért mert a babára vágyók türelmetlenek? Azért naaa.....
tegnap 13:36
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az egyik teszt. 10p belüli. Olvastam erről hogy hajlamos csíkozódni, remélem a holnapi erősebb lesz ☀️

tegnap 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Képen nincs színe. Így a fene tudja. Holnap majd kiderül.
tegnap 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!