David ovulációs teszttel kapcsolatban segítene valaki?
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni,most elöször kezdtem el ezt az ovulációs tesztet használni
Most vagyok a 8.napon,és kijött halványan a 2.csik
A kérdésem az,hogy ettől még erősebbnek kell lennie a 2.csiknak? Vagy ez már pozítivnak mondható?
Ma a férjem reggeltől dolgozik,holnap reggel jön haza
Tegnap d.u voltunk együtt
Köszönöm a segítséget
Nekem most ilyen volt, de általádan nem lesz ilyen erős, a zöld kevésbé érzékeny teszt, ugyan abból a vizeletből csináltam.
Váó,utolsó
Ez szép pozitiv ovulációs teszt
Most is csináltam egyet,szemmel láthatóan erősödött a 2.csik
Szerintem már pozitiv
Ez a 9.napom,25 naposak a ciklusaim
Nagyon jó ez a teszt😍
Majd megirom mi lett a vége
Sziasztok! Bocsi, hogy idepofátlankodok de szerintem itt vannak olyanok akik tudnak erre is válaszolni. Nem biztos, hogy jól értem, hogy az ovuláció mely pontján a legerősebb a csík és meddig? Ezt a cikket olvastam el az ovu tesztekről: [link]
1., Tehát már előtte egy-masfél nappal jelzi ugye?
2., És a halvány csík mindig ott van vagy van olyan is, hogy semmi nem jön elő mint egy negatív terhességi tesztnél?
3., És ha van csík akkor biztosan van peteérés?
Köszi!
Szia #6-os!
Válaszok:
1. Az ovulációs teszt első pozitív eredménye után 24-36 órával várható a peteérés. Az első negatív napon érdemes belehúzni a projektbe! 😉
2. Nem mindig látható halvány csík, de többségében igen, hiszen az LH hormon, amit kimutat, folyamatosan jelen van a női szervezetben!
3. A pozitív teszt sajnos nem garantálja a peteérést! Ezért javasolják, ha nem jön össze teszt mellett sem a kívánt várandósság, érdemes orvost felkeresni!
Szia 7!
Most jól írtad a válaszod 1.pontját, hogy az első negatív napon? Pozitív lenne a logikus ha jól értem...
3-ra meg a cikkben ha jól emlékszem úgy írták, hogy ha az ovu teszt szerint nincs érés akkor kell orvost felkeresni. Csak el tudok képzelni olyan esetet, hogy az a bizonyos hormon amit mér az lesz, csak nem szakad ki a pete vagy mi de nem szeretnék hülyeséget mondani.:) Szóval normál esetben azt gondolná az ember, hogy ha ovuteszt mutatja az ovut, akkor valószínűleg van is, de akkor ez mégsincs így?
Lenne az előzőekhez még egy plusz kérdésem: teszt nélkül Ti felismeritek a peteérésetek? Ha igen mik a "tünetek"? Köszi!
Szia!
A teszt az LH nevű hormon jelenlétét jelzi, illetve annak erősségét, azért a pozitív utáni első negatív napon van a peteérés, mert akkor esik le az LH csúcs.
Ha nincs LH csúcs akkor is érdemes persze orvost felkeresni, de az LH csúcs önmagában még nem garantálja a tüsző repedést is!
Van, aki a hőmérőzést javasolja, én az UH-val orvos által nyomonkövetett peteérésben hiszek inkább!
Hát az biztos, hogy az utóbbi a legjobb, de maradva az otthoni módszereknél, a hő is jól mutatja?
Ovu tesztnél pedig akkor a két vastag csík aminek itt örültetek, az után másnap már negatív, tehát nincs vagy csak halvány csík? Bocsi már hogy ennyire amatőr vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!