Babát szeretnénk a párommal. Múlt csütörtök este voltunk úgy együtt utoljára, hogy elment bennem. Utána vasárnap és kedd este is együtt voltunk, de sajnos egyik alkalommal sem tudott elmenni, csak majdnem. Ovulációm hétfőn lehetett, mert vasárnap délben lett pozitív az ovu tesztem. Mekkora esély van így rá hogy terhes lettem?
Én most hagytam abba a fog.gátlót, nálunk is ez volt most, hogy pénteken voltunk együtt utoljára, tegnap is, de akkor nem tudott elmenni. Mivel így nem tudom, mikor van ovulációm, nem tudom ez a kibagyás mennyiben befolyásolja a dolgokat... Hétfőn éreztem egy kis szúrkálást, meg jött egy kis barna váladék is. De ma vagyok csak a 14. napon.
Ha biztosan tudod hogy hétfőn volt, akkor is lehet esély, viszont szerintem kevés. Képes életben maradni 4-5 napig is, meg az előváladékban is lehet, de úgy azért sokkal kisebb az esély.
2017. jún. 15. 20:44
2/9 anonim válasza:
Tènyleg ennyi nyomás alá helyezett pasi van mostanság??
2017. jún. 15. 21:16
3/9 anonim válasza:
Nem mindenki megy el 2 perc után...
2017. jún. 15. 21:23
4/9 anonim válasza:
Nem is ezt írtam 😂
2017. jún. 15. 21:24
5/9 anonim válasza:
De így belegondolva, lehet ezek itt jobban örülnènek egy kèt perces eldurranásnak.
Nyugodtabban dőlnènek hátra, hogy televerődtek ☺️
2017. jún. 15. 21:32
6/9 anonim válasza:
Nekem is fura ez a "nem tud elmenni" dolog. Az én férjem sem a 2 perc alatt eldurranós fajta, de a 6 közös évünk alatt egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem élvezett el, akkor is volt oka (egész héten alig aludt valamit, munka és betegség miatt).
A babára egyébként van esély mindig, amikor védekezés nélkül szeretkeztek...
2017. jún. 16. 00:32
7/9 anonim válasza:
Körül van metélve, és ha fáradt (sokszor az) akkor nehezebb neki. Amúgy nálunk sincs probléma.
2017. jún. 16. 01:44
8/9 anonim válasza:
Lehetsz. A csutortok esti spermiumoknak kb hetfo korulig kellett tulelniuk benned, ami siman lehet, mert akar 5-6 napig is eletkepesek lehetnek a jobbak :) Eleg ha egy tulelte, nem igaz? sok sikert!
2017. jún. 16. 12:10
9/9 anonim válasza:
Igen, lehet rá esély. Bár azt tanácsolom, ha gyereket szeretnétek, ne görcsöljetek rá ennyire, ne azért akarj a pároddal lenni, hogy csak élvezzen beléd...szerintem ezt kényszernek veszi és így nem is akarja igazán. Teremts hozzá hangulatot és ha normálisan megjön a kedve, orgazmusa is lesz. Bocsi, csak olyan furcsa ezt olvasni. Nálunk még nem volt ilyen probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!