Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esély babára?...

Szerintetek van esély babára? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap 11.dpo-on görcsölt a hasam. Ma reggeli teszt negatív. Mensim már 4 napja késik (nem szokott!). Elvileg később volt ovum, a 18. ciklusnapon az LH teszt alapján.

Nagyon várjuk már az első babát. :)

2017. máj. 6. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt valami nagyon nem kerek. Tegnap 11. dpo, ma negatív teszt, de azt írod, hogy 4 napja késik, akkor tegnap nem lehetett a 11 dpo. A 18. cn-hoz képest most hol tartasz, hányadik nap? Utolsó mensi mikor volt? Hány naposak a ciklusaid?
2017. máj. 6. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
25 naposak a ciklusaim, de +/-1 nap előfordult már máskor is, több nem. Ma vagyok a 30. ciklusnapon. Utoljára április 7-én jött meg.
2017. máj. 6. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor nem késik még a mensi valószínűleg.

A 18 ciklusnaphoz add hozzá a szokásos luteális fázis hosszát, és akkorra várható a menstruáció.

Még bármi lehet, a tesztek kb 14 nap múlva adnak normális eredményt.

2017. máj. 6. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor ha 24-én volt ovu, onnan számítva a 14. napon, vagyis 8-án érdemes tesztelnem? Aznap már biztosat mutat?
2017. máj. 6. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, legalább 14 nap múlva kell tesztelni.

Viszont ha nem sikerült, ilyen összevissza ciklussal szerintem kérj egy kivizsgálást.

Amit megpróbálhatsz: mérd meg ébredés utána a hődet, ha 37 fok fölött van, az tuti baba.

2017. máj. 6. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha 37 fok folott van, az ket dolgot jelenthet: terhes vagy, vagy nem.

Ugyanis: a ho akkor esik le 37 ala, ha 24-48 oran belul megjon. Tehat ha most 37 folott van, az nem jelenti azt, hogy holnap, holnaputan nem esik le ala es nem jon meg.

Tisztazaskepp: ha a 37 fok folotti ho tuti babat jelentene (de nem jelent tuti babat), akkor:

1, nem venne senki tesztet csak hot merne

2, nekem mar tucat gyerekem lenne.....de csak ketto van.

2017. máj. 6. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!