Mennyi esély van a babára?
Sziasztok! Mérem a hőmet, és 4napos folyásos nap után volt egy 5. Enyhén tojásfehérjés nyákos nap. Ekkor esett a hőm láthatóan, majd a második nap is maradt ugyanazon a hőmérsékleten,viszont száraznak éreztem már magam alúl. Ezen a napon 2x is együtt voltunk a párommal. Utána reggel mértem, 0,1 tizeddel feljebb ment a hőm.
Én kíváncsiságbol mindig mérem napközben is, és ovu előtti hő 37.1 napközben, ovu után 37.2-3. Ma viszont 36.5 volt az ébredési hő, és 36.7... Tehát alacsonyabb a szokottnál. Létezhet, hogy ma lenne ovu? Tehát ma emelkedett 0,1tizedet, viszont a nappali hőmérséklet 37.1rol esett 36.7 re.
Nem kellenek a szajhúzgálások, köszi!
Babát akarunk, és nem 14éves vagyok!
na tehát.
szex minden másnap, peteérés környékén, ami a ciklus közepe ;)
nem kell hőmérő meg egyéb hókuszpókusz
Bocs, utolsó, nem neked ment az üzenetem..
Pcost állapított meg az orvos, és figyelni kell a hővel, hogy mikor van ovuláció. De mivel most tudtunk együtt lenni a férjemmel ezért kérdeztem, hátha valaki járt már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!