Szerintetek így van esély 2. babára?
Fogamzásgátlót szedek, a hónap elején 5.-én volt az utolsó napja a megvonásos vérzésemnek. Még egy szemem van ebből a levélből. Csak az a gond, hogy ez előtt Mirabella 20 mg-os tablettát szedtem, a nőgyógyász viszont 30-ast írt fel, mert a 20-assal kimaradt egy vérzésem, meg volt hogy pecsételtem hónap közben. Ez eszembe se jutott, hogy esetleg gyógyszerváltásnak minősülhet, mivel ugyan az a gyógyszer csak nagyobb adag. És nem védekeztünk a férjemmel ezen kívül. Most jutott eszembe, hogy meg kell hogy jöjjön nemsokára.
Szerintetek így van esély 2. babára? Nem mostanra terveztük de nem lenne gond végül is, de azért érdekel, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata. Ja és ha megjön akkor is érdemes tesztelnem egyet azért, vagy elég akkor ha nem jön meg?
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!