Férjemmel megromlott a viszonyunk. Vállaljam a babát?
Par hete szexeltetek, akkor komoly gond nem lehet.
Egyebkent utana utaznek bekulni a jo hirrel. A nyaralast es a kapcsolatotokat megmentheted igy.
Az jó ötlet, hogy utazz utána! A legcsodásabb hírt vinnéd neki, amit ember hallhat. És mivel korábban mindketten akartátok a babát, sőt, egészségügyi gondjaitok is voltak és kikezeltettétek azokat, óriási hiba lenne elvetetni. Én nem vagyok abellenes, volt abortuszom, amikor még semmi nem klappolt, a ti esetetkben viszont a baba egy igazi kincs, ajándék, amire nagyon vágytatok.
Hozzátok rendbe a házasságotokat!
Pattanj beba kocsiba, és utazz utána! Belföldön van egyébként? Mikor utazott el? Nem mondtad le a te ellátásodat? Ha minden oké, menj utána!
A "kiscsiga" nevű privát üzenetet küldő személynek üzenem, hogy írjon még egyszer mert véletlenül kitöröltem az üzenetét, de szeretnék válaszolni neki!
Sokszor volt vitánk a férjemmel, többször előjött a válás, de mindig ő hozta ezt fel. Amikor lefeküdtünk, előtte joideig nem volt veszekedésnél. De minden ilyen veszekedés egyre durvább. Eddig mindig megtudtuk oldani, megbeszéltük. Én most is erre fogom törekedni. Azt meg nem szeretném, hogy a baba miatt béküljünk ki, mert az nem értünk, a kapcsolatunkért békülünk, hanem mert jön a baba. Attól még a mi kapcsolatunk nem lesz az igazi. A baba mindenképp velem marad, nem vetetem el!
az szted jó környezet, ahol anya-apa állandóan válni akar, apa elmegy egyedül nyaralgatni és állandó a vita?!
ha szted igen, akkor gondolkozzál el egy kicsit, mert nem vagyok normális.
mondjuk az is lehet, hogy pont azert is romlott meg a kapcsolatotok mert nem volt meg baba, hiszen 4 ev nem olyan keves ido es a kapcsolatnak folyamatosan kell haladnia valamerre. Kel legyen a kapcsolatnak celja es a baba felnevelese egy nagyon szep cel.
A masik, hogy miert beszelsz feltetlenul egyes szamban? Kettotok gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!