Mit tegyek ha édesanyámmal teljesen megromlott a viszonyunk?
19 éves vagyok. Kb 16 éves korom óta folyamatosan veszekszünk anyukámmal. Egy apróságon összekapunk amiből hatalmas veszekedés lesz és mindent kiabálunk a másikra. Már ott tartunk hogy ha hazaérek, ő már kiabalással fogad mert mindig talál valamit ami nem tetszik neki. Normálisan már nagyon régen beszélgettünk, én szeretnék mesélni a napomról, de őt nem érdekli, ezt többször mondta nekem. Többször próbáltam vele leülni és beszélgetni a kapcsolatunkról de csak veszekedés lett a vége.
Egyetemre járok, mellette dolgozok, de mindig azt kiabálja nekem, hogy kezdjek valamit az életemmel, mert már nem az ő dolga hogy eltartson. Elköltözni nem tudok, mert sajnos annyit nem tudok suli mellett dolgozni, viszont magamnak veszem a cuccaimat, mindent.
Hozzáteszem, édesanyám egyedül nevelt fel, és elég stresszes a munkája, de elegem van hogy rajtam vezeti le.
Szerintetek mit kéne tennem?
Ha megbeszelni nem tudjatok, akkor vagy igy elsz tovabb, vagy elkoltozol.
Elkoltozes lehet ugy is higy tobben vagytok egy alberletben, igy a koltsegek is megoszlanak.
Sajnos nagyon mas otletem nincs. Neked kell eldonteni, higy tudsz igy tovabb elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!