Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal megromlott a viszonyunk,2 hete, hogy elrabolták az ufók- elmondanása szerint- és azóta változott meg. Lehet megzakkant vagy csak hülyére vesz?
Teljesen megváltozott, állandóan az ufókról beszél, mert egyik éjjel mikor egyedül aludt és én a hétvégét anyáméknál töltöttem, elvitték az ufók. Azt mondta az ággyal szembe állt 2 idegen kistermetű, nagy szemű és nagy fejű "lény"... ő azonnal ki akart rohanni, de elmondása szerint megbénult és nem engedték menni. Utána csak részletekben emlékszik mikor vitték egy sötét lagút szerű valamiben aminek a végén ott várta még legalább 10-12 ilyen lény, és asztalra fektették. Ott fényeket látott, nézték őt, fogdosták...
teljesen meg vagyok ijedve a páromtól 3 éve vgyunk együtt, eddig boldogságban éltünk semmi gond nem volt, most pedig mint aki megkattant, és azt kéri értsem meg őt... én megértem, de azért mindennek van határa, ilyeneket nehéz elhinni még akkor is ha megtörténhet. Mit csináljak? Egyszerűen nem tudom gondolkoztam, hogy elmegyek vele pszichiáterhez, nem-e a problémák okozzák nála, az utóbbi időben az anyagiak miatt is sokat rágódott.
22/L
Persze, hogy esküdözik, meg könyörög, mert az ő valóságában tényleg azt hiszi, hogy elrabolták.
Ez nagyon komoly pszichiátriai probléma, amit mindenképp kezelni kell.
Vagy a legközelebbi képzelgése mi lesz? Megöl téged, mert azt képzeli, hogy te vagy a mindent elpusztító élien?
Most nem b*romkodni meg riogatni akarlak, de ha ezt el tudta hinni, akkor mást is be tud képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!