Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezután ugye nem változik meg a viszonyunk? Elfelejtjük?
Van egy fiú haverom, jòban vagyunk. Tegnap egy hatalmas buli volt a vàrosban. Rengeteg ismerõs, baràt ott volt, a sulimbòl is.
Lényeg: Ezzel a baràtommal mindig is müködött köztünk a kémia, de se én, se õ nem léptünk tovàbb a baràti szinten. Nagyon jòl néz ki és imàdom, de egy kicsit gyerekes még (fiatalabb is nàlam), ezért nem tudnék vele elképzelni semmi komolyat. Szerintem õ sem akar jàrni még senkivel sem.
De tegnap tàncoltam vele. Õ szorosan magàhoz ölelt, majd lekapott, rengeteg ismerõs elõtt.. Úgy voltam vele hogy oké, megtörtént, õ is ivott és én is. Habàr azért annyira nem volt berugva, hogy ne emlékezne vagy hogy ne tudta volna mit csinàl. A baràtai is ott àlltak körülöttünk, és làttam hogy mosolyog ràjuk, meg õk is mosolyogtak vissza rà. Aztàn nekem el kellett jönnöm, és õ is mondta hogy kimegy cigizni és majd visszajön. De nekem haza kellett mennem és nem is tudtam elköszönni, gyorsan leléptünk. Azòta nem beszéltünk.
Emiatt megvàltozhat a baràti viszonyunk, vagy tovàbb léphetünk és elfelejthetjük? Nem akarom hogy ha talàlkozunk suliba, kínosan érezze magàt vagy netàn kerülgetni akarna vagy nem tudom.
Szerintetek? 17l és 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!