Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párommal sajnos megromlott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal sajnos megromlott a viszonyunk. Hova menjünk "randizni"?

Figyelt kérdés

Sokat vitatkozunk és csúnyán beszélünk egymással. Megbeszéltük hogy elmegyünk újra randizni ami sajnos kimaradt az életünkből, mert hamar összeköltöztünk.

Csupán 3 éve vagyunk együtt de már egy rémálom ahogy élünk egymás mellett. Én nagyon szeretem őt, nem tudom ő hogyan vélekedik. Múlthét kedden szakított velem de most újra együtt vagyunk, most azon gondolkodik velem maradjon-e.

Lényeg a lényeg szeretnénk elmenni valahova programot csinálni ahol jól érezhetjük magunkat. Olyan randiféle lenne a dolog, hogy újra fellángoljon ami elmúlt.

Budapesten élünk itt kéne valami ötletet adnotok.

Múzeumot, színházat stb nem szeretjük.

Köszönöm előre is.

2014. ápr. 9. 08:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem akarlak elkeseriteni de ha már valaki gondolkodik azon hogy a másikkal maradjon-e és nem szívből jön, az már régen rossz.....lehet hogy most meg tudjátok menteni a dolgot de hosszútávú kapcsolatra nem számitanék....
2014. ápr. 9. 08:04
 2/16 A kérdező kommentje:
így is eléggé el vagyok keseredve és erre belém rúgsz. Tudom hogy a kész tényeket közlöd de elég szar most nekem.
2014. ápr. 9. 08:05
 3/16 anonim ***** válasza:
Egy jó kis piknik a Margitszigeten, vagy séta a Duna parton romantikus vacsora akár otthon, vagy valahol étteremben.
2014. ápr. 9. 08:05
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen :D Fellehet éleszteni azt a lángot de csak ha a másik is akarja ;)

Gondolj vissza h melyik volt az a randi ahol nagyon jól éreztétek magatokat? Pl: valami közös film, egy kávézás valahol. Egyből felfognak neki törni a jó emlékek és az lesz a fejében, hogy "milyen jó volt régen :3". Ezt te nagyon jól kitudod majd használni :D Erre mondjuk egy otthon film lenne a legjobb amiről jó emlékeitek van egymással :) Végülis ha fellobban a láng és nem bírtok magatokkal akkor nem lenne jó kezdés h mások elött leteperitek egymást :D hajrá :) sok sikert ^^

2014. ápr. 9. 08:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, èn szorítok nektek, csak tudod a hezitálás, elbizonytalanodás nem a te malmodra hajtja a vizet. De azért sok sikert kivánok. 1-es voltam.
2014. ápr. 9. 08:09
 6/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Ahol nagyon jól éreztük magunkat az Zalakaros wellnessz volt de oda nem akar velem elmenni :(

Említettem hogy nem jártunk randizni, 2 hét után összeköltöztünk.

Jó mielőtt elfogultak lennétek előtte már ismertük egymást valamennyire.Régen nagyon erősen vonzódtunk egymáshoz. De elmúlt a szerelem részéről. Közös a kutya a lakás berendezései minden. Én rettentően ragaszkodom hozzá.

2014. ápr. 9. 08:26
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 1-es :)
2014. ápr. 9. 08:27
 8/16 Költőnő? ***** válasza:

Huhh nem akarok vészmadár lenni, de ha részéről elmúlt a szerelem és csak a közös kutya és berendezés meg az h te ragaszkodsz hozzá.... Az édeskevés.

Ő mit akar?

Tényleg akarja h újra akarjon téged v csak a közös ingóságok miatt ment bele?

Mert egyáltalán nem mindegy.

2014. ápr. 9. 08:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Swingerklubot probaljatok meg.
2014. ápr. 9. 08:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom miért van velem, de hamarosan közli hogy velem szeretne-e maradni vagy sem :( Tudom szánalmas rám nézve de én ugye még mindig szeretem őt.
2014. ápr. 9. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!