Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párommal sajnos megromlott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal sajnos megromlott a viszonyunk. Hova menjünk "randizni"?

Figyelt kérdés

Sokat vitatkozunk és csúnyán beszélünk egymással. Megbeszéltük hogy elmegyünk újra randizni ami sajnos kimaradt az életünkből, mert hamar összeköltöztünk.

Csupán 3 éve vagyunk együtt de már egy rémálom ahogy élünk egymás mellett. Én nagyon szeretem őt, nem tudom ő hogyan vélekedik. Múlthét kedden szakított velem de most újra együtt vagyunk, most azon gondolkodik velem maradjon-e.

Lényeg a lényeg szeretnénk elmenni valahova programot csinálni ahol jól érezhetjük magunkat. Olyan randiféle lenne a dolog, hogy újra fellángoljon ami elmúlt.

Budapesten élünk itt kéne valami ötletet adnotok.

Múzeumot, színházat stb nem szeretjük.

Köszönöm előre is.

2014. ápr. 9. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ha csak te próbálkozol az édeskevés. Neki is akarnia kell hogy működjön.
2014. ápr. 9. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Te miert vagy vele? Szereted? Hogy szeretheted,ha o nem szeret,bizonytalansagba tart,gondolkozik,hogy kidobjon e.Jatszik szorakozik... Nem tudom,sosem ertettem az ilyen embereket. Gondolkozni kene! En mondanam neki,szorakozz az anyukaddal,es huzz a pi..aba,aztan eszhez kapna,ne szorakozzon mar veled.
2014. ápr. 9. 09:03
 13/16 A kérdező kommentje:

hazaköltöztem múlt hét kedden szüleimhez de vasárnap már vissza is jöttem. Ő szerinte korai volt mert szünetet kellett volna tartani és kicsit külön lenni hogy érezze a hiányom :(

Igen szórakozik velem. De félek ha elmegyek rájön hogy ott van neki a kutya, a kocsi és nem kellek én oda.

2014. ápr. 9. 09:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet.

Igazából a legfontosabb az lenne, hogy úgy éreztesd a meglévő kötődést és a folytatásra való szándékaid, hogy azt ne érezze se csesztetésnek, se fojtó légkörnek.

A kérdésed konkrétan arról szólt, hogy hova menjetek randevúzni.

Amikor megismerted őt, az első randevút hol töltöttétek? Valami olyan helyszín lenne szerencsés, amihez rengeteg közös emléketek fűz, ami a "tiétek", és ami így érzelmi reakciót válthatna ki belőle. De ugyanígy, egy étel, fagylalt típus, zeneszám, film... 3 év alatt azért biztos voltak kizárólag nektek különleges dolgok, akár apróságok is.

Ha valamiért nem jöhet szóba az első randevú helyszíne (pedig az lenne az igazi), és ennyire semmi egyedi, saját dolgotok nincs, akkor max. ezeket tudom ajánlani, mint elmélyült beszélgetésre, romantikára alkalmas budapesti helyszínek:

1) ha zöld rész, akkor Margitsziget. (bár az időzítés, a rosszabbra fordult időjárással így kevésbé kedvez.)

2) ha szeret teázni, Blahánál van egy hangulatos és beszélgetéshez tökéletes teaház, összebújástól kezdve hivatalos tárgyalásig mindenre alkalmas, Sirius a neve.

3) ha kocsmázás ami közelebb áll hozzá, akkor beszélgetni talán az Andersenben lehet úgy, hogy másoktól viszonylag elszeparálva, nyugodtabban tudjatok, szintén Blahánál van.

4) attól, hogy múzeum és színház nem vonz titeket, valami szabadtéri kultúrprogramot, koncertet vagy hasonlót még meg lehetne próbálni, elvégre azt kell éreztetned vele, hogy még tudjátok jól érezni magatokat együtt.

5) ha esetleg van olyan közös barát, rokon vagy ismerős, akivel mindketten jóban vagytok, nekiindulásnak lehetne nála/vele szervezni egy hármas találkozót

Ha konkrét helyszín, akkor ezek voltak az ötleteim.

Sok szerencsét, és esetleg írd meg később, hogy alakulnak a dolgok!

26/F

2014. ápr. 9. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Szakitani akar,ki is mondta,hogy legyen szunet. Szunet=szakitas. Csak gyava megmondani a szemedbe,egyszerübb hogy tartsunk szunetet,es mikor lesz vege,meddig tart a szunet. Szerintem van mas noje mar! Es ezert is akart szunetet,hogy vele hogy jonne ossze a dolog,ha meg nem jo,akkor te meg vissza,szunet vege,nem gondolod? Nem szeret mar,vedd eszre,es lepjel,minek kinozzatok egymast! Semmi ertelme mar ennek a kapcsolatnak,lasd be.
2014. ápr. 9. 13:17
 16/16 Költőnő? ***** válasza:
Sry, de így a plusz hsz-eid alapján már egyre inkább úgy gondolom, off.
2014. ápr. 9. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!