Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a napokban?...

Ki nem várja a napokban? Izguljunk, drukkoljunk együtt. Én hétfőre nem várom.

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Nekünk első baba, már rég probalkozunk, de nem adjuk fel :) "E" nagyon szoritok :))
2017. jún. 16. 11:40
 42/65 A kérdező kommentje:
Utolsó, hatalmas drukk !!!!
2017. jún. 16. 13:10
 43/65 anonim ***** válasza:
12.dpo, nega és a hom is óriásit zuhant, meg fog jönni. Ti babasak hogy vagytok, erosodott? "E" te is csinaltal?
2017. jún. 17. 08:37
 44/65 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet nálam is...12.dpo,esett a hőmérséklet,fáj a derekam,negatív a teszt...szomorú vagyok nagyon:( -E-
2017. jún. 17. 09:23
 45/65 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Mára nem vártam, nem jött egyelőre. Tesztek negatívak, illetve x-epilen van extrahalvány valami, de tudjuk, x-epil..... Ha bírom, most várni szeretnék pár napot teszt nélkül, mert már idegesítenek a negák. És nehogy már emiatt késsen. Szóval várok.

Nem hiú reménykeltésnek szánom, Lányok, de nekem többször is volt már olyan, hogy 10-11. napon leesett a hőm, aztán visszament. Úgy, hogy közben a klasszik, nagykönyvi "második ösztrogénhullámos" leesés már megvolt a hetedik napon. Drukkk! :-)

2017. jún. 17. 15:32
 46/65 anonim ***** válasza:
Az x-epil engem is átvert egyszer csúnyán,azóta nem is vettem...én is úgy döntöttem, hogy szerdáig nem tesztelek,mert csak magamat hergelem már.Addig meg vagy megjön,vagy nem. Drukkolok mindannyiunknak!:) -E-
2017. jún. 17. 15:48
 47/65 anonim ***** válasza:
Sziasztok 4es vok, tegnapi es mai teszt is nega, a hom stagnal alacsonyan, de meg coverline felett, es tegnap este ota halvany rozsaszin vmi nez vissza ram a tisztasagirol.
2017. jún. 18. 14:40
 48/65 anonim ***** válasza:

Hú,drukkolok,hogy beágyazódás legyen:)Hátha az,hogyha csak rózsaszínes.

Nekem a stagnál a hőm,alacsonyabb mint volt de a coverline felett még...iszonyatosan görcsölök,fáj a derekam,ennyire nem szokott sosem.Ma nem teszteltem.-E-

2017. jún. 18. 19:32
 49/65 A kérdező kommentje:

Drukk mindnekinek!!!

Remélem mindenkinél pozitív teszt lesz!!!

2017. jún. 18. 20:54
 50/65 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos megjött. Sebaj, még csak az első hónap volt. Nektek drukkolok továbbra is!

12-es

2017. jún. 18. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!