Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a napokban?...

Ki nem várja a napokban? Izguljunk, drukkoljunk együtt. Én hétfőre nem várom.

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Gratula a pozi teszthez!

Nekem van itthon egy pár vaterás teszt, abból próbálok majd meg, ha nem bírom ki hétfőig

2017. jún. 14. 15:28
 12/65 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Szombatra nem várom. Előbb is fogok tesztelni, ahogy magamat ismerem... Hajrá mindenkinek!
2017. jún. 14. 15:59
 13/65 anonim ***** válasza:
mara nem varoom nem is jot eddig... hat nem tudom mikor tesztelek de van egy olyan erzesem nem sikerult :(
2017. jún. 14. 17:36
 14/65 anonim ***** válasza:
Tuneteitek vannak? Nekem nulla :S 4es voltam
2017. jún. 14. 20:46
 15/65 anonim ***** válasza:

Nekem a 7-8.Dpon volt erős puffadás,néha szúrkálás de inkább tompa fájdalom a hasam alján...érzékeny is vagyok eléggé,ennyire nem szoktam még mensi előtt se.Nekem ez az első clostys hónapon,elvileg el is csíptük a peteérést,úgyhogy most nagyon reménykedek:)A tüneteim lehetnek pms tünetek is,úgyhogy azért nem élem bele magam annyira.

-E-

2017. jún. 14. 21:12
 16/65 anonim ***** válasza:
Nalam általában van hasfajdogalas és fejfajas lutealisban, most semmi, a hom is stabil volt, most meg egyre feljebb maszik.
2017. jún. 14. 21:23
 17/65 anonim ***** válasza:
5. válaszoló vagyok. Nálam is puffadás van, illetve érzékenyebbek a melleim, nehezebbnek érzem őket, de nem nőttek. Tavaly májusban volt egy missed ab-om, előtte is ilyen tüneteim voltak. Bár mivel nagyon akarom már a babát, minden hónap "tünetfigyelléssel" telik menzesz előtti napokban, de eddig mindig megjött :(
2017. jún. 14. 21:24
 18/65 anonim ***** válasza:
Kedves 5os, a gorbes vagyok, mi is tavaly május óta probalkozunk, nekem nem volt ciklusom, 12 év fog.gatlo, pcos, sok kezeles és vizsgalat után mondtam allj. Két hónapja elkezdtem a baratcserjet és ez a második tökéletes ciklusom, peteeressel, olvashato gorbevel, már csak egy cseppnyi szerencsére van szükségunk :)
2017. jún. 14. 21:37
 19/65 anonim ***** válasza:

5.válaszoló vagyok

[link]

2017. jún. 15. 07:13
 20/65 anonim ***** válasza:
Elsőre nem sikerült feltölteni : [link]
2017. jún. 15. 07:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!