Ki nem várja a napokban? Izguljunk, drukkoljunk együtt. Én hétfőre nem várom.
12-es vagyok. Gratulálok a pozisoknak! Én ma a 12. dpo-n vagyok, teszteltem reggel, de negatív lett. Remélem, korai volt. Görbém szerintem elég jó, múlt hónapban alacsonyabb volt a max hőm.
Szerintetek?
Kedves utolsó,szerintem amíg fent van a hő és nincs mensi addig van remény:)
Felbuzdulva a lányok pozitív tesztjei csak előttem én is egyet,mintha lenne ott valami,de az ilyen tesztet én még negatívnak veszem...amúgy se ismerem ezt a tesztet,nem tudom mennyire megbízható.Ti pártok valamit?
Szia E!
Mikor nem várod? Nekem még a kontrollcsík ís nagyon halvány. Megy a drukk!!!
Tegnap vettem egy Early Predictor tesztet a sok vaterás mellé és ma reggel azonnal két csíkos lett!!!
Drukk mindnekinek!!!!!!
Sziasztok 4es vok :) ezen ha nagyon eroltetem a szemem, vmit talan mintha latnek, varjunk holnapig hatha erosebb lesz :) en ma nem teszreltem, 11.dpo es a hom megint megugrott, soha eletemben nem ment 36,7 fole
Kérdező, gyönyörű pozitív teszt,gratula!!!!!:)
4es,mi meg tartsunk ki,a hő nagyon bíztató!Én is abba kapaszkodok,pajzsmirigy probléma miatt sose ment még a luteálisba 36,4 fölé,most 36,6-36,7:) te mikor tesztelsz?Én vasárnap legközelebb.Én is látok valamit,de kevés,hogy meggyőzzön.Hátha lesz vasárnap erősebb tesztem:)
Köszönöm csajok!! Nálunk harmadik babó, vártuk nagyon.
Megy a drukk mindnekinek, írjatok mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!