Ki nem várja 22-ére? Drukkoljunk együtt
Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 13:36
1/4 anonim válasza:
Sztem konkrétan max te, inkább olyan lehet aki májusban nem varja vagy június elejére!:)
Én pl május 30 vagy júni 1 re!:) drukkolok
2/4 anonim válasza:
Én 18-ára nem várom.
Drukkolok nektek, ti is nekem! :)
Ez az én kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
3/4 anonim válasza:
Sziasztok, én keddre nem vártam, még nem is jött meg, de két nap késés miatt még nem élem bele magam, mert már másfél éve próbálkozunk, az utóbbi hónapokban előfordult, hogy késett pár napot, az eddigi legtöbb nap késés az öt volt. De akkor produkáltam is mindenféle "terhességi" tünetet : mellfeszülés, álmosság, hányinger... A teszttel még várni fogok minimum szerdáig! Remélem nektek pozitív lesz a teszt pár nap múlva! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, lehet bővebb intetvallumot írhattam volna 😂
Drukkolok én is mindnekinek
2017. máj. 12. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!