Az anyám is hirtelen teherbe akar esni mert én mondtam neki hogy próbálkozunk?
Most hagytam abba a fogamzásgátlót, most fogunk elkezdeni próbálkozni. Montam kb egy hónapja anyukámnak, örült neki. Aztán kb egy hete közölte, hogy ő is akar még egy gyereket (48!! éves, én vagyok az egyetlen gyereke). Ezt most nem nagyon tudom hova tenni, egyrészt szerintem már túl öreg a gyerekvállaláshoz, nem is bírna szaladgálni a gyerek után 50 évesen... Így ha összejönne neki, amite ugyebár kicsi az esély, akkor nekem kéne az ő gyerekével is foglalkoznom. Elég fura lenne hogy a testvérem egyidős a gyerekemmel. Van pasija, viszonr nem élnek együtt, és csak hetente találkoznak. Úgy tervezi, hogy utána se költöznének össze...
Ezt csak azért akarja hogy rivalizálhasson velem, kinek jön össze előbb?
Ha neki jönne össze előbb, én nagyon ki lennék borulva, egy kicsit szeretném is hogy neki már ne sikerüljön egyáltalán.
Azzal magyarázza hogy velem is a második hónapban terhes lett, így "biztos ez is könnyen fog menni".
Egyébként pedig szerinted az lenne a normális hogy ha valaki már majdnem 90 éves és saját magára is meg a környezetére is veszelyt jelent, hogy magadhoz veszed, nem pedig berakod egy otthonba ahol vigyázni tudnak arra hogy ne gyújtsa fel magát?
Mert igen, pont volt egy ilyen eset ott ahol régen laktunk, hogy a néninek meggyulladt a ruhája és meghalt... Csak érdekel hogy képzeled el ezt a dolgot, hogy akkor magadhoz veszed és majd dolgozni se jársz hanem 0-24-ben figyeled, mit csinál, mintha kisgyereked lenne?
Akkor már csak gyámság alá kell helyeztetni és elköttetni. Mert addig továbbra is felnőtt ember és kész.
Miért csinálsz meg mindent helyette, nem értem?
Ameddig vele laktam, addig volt ez így. Mert annyit nem volt képes megtenni hogy betegye a koszos tányérjait a mosogatógépbe, hanem szépen otthagyta amikor evett ahogy volt. Meg takarítani se volt képes, azt is én csináltam az egész lakásban, nem csak az én szobámban, vagy mondjuk a fele lakást beosztva, ahogy normális lett volna. Nem, meg az ő szobáját is nekem kellett úgy hogy ő közben fetrengett az ágyban és mondogatta hogy mi koszos még. Főzni is én főztem.
Nem csoda hogy elhúztam onnan azonnal amikor lehetőségem lett rá. Most már valahogy megoldja ezeket, de így is panaszkodik amiért takarítani kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!