Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az anyám is hirtelen teherbe...

Az anyám is hirtelen teherbe akar esni mert én mondtam neki hogy próbálkozunk?

Figyelt kérdés

Most hagytam abba a fogamzásgátlót, most fogunk elkezdeni próbálkozni. Montam kb egy hónapja anyukámnak, örült neki. Aztán kb egy hete közölte, hogy ő is akar még egy gyereket (48!! éves, én vagyok az egyetlen gyereke). Ezt most nem nagyon tudom hova tenni, egyrészt szerintem már túl öreg a gyerekvállaláshoz, nem is bírna szaladgálni a gyerek után 50 évesen... Így ha összejönne neki, amite ugyebár kicsi az esély, akkor nekem kéne az ő gyerekével is foglalkoznom. Elég fura lenne hogy a testvérem egyidős a gyerekemmel. Van pasija, viszonr nem élnek együtt, és csak hetente találkoznak. Úgy tervezi, hogy utána se költöznének össze...

Ezt csak azért akarja hogy rivalizálhasson velem, kinek jön össze előbb?

Ha neki jönne össze előbb, én nagyon ki lennék borulva, egy kicsit szeretném is hogy neki már ne sikerüljön egyáltalán.

Azzal magyarázza hogy velem is a második hónapban terhes lett, így "biztos ez is könnyen fog menni".

2017. jún. 7. 12:04
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Egyébként pedig szerinted az lenne a normális hogy ha valaki már majdnem 90 éves és saját magára is meg a környezetére is veszelyt jelent, hogy magadhoz veszed, nem pedig berakod egy otthonba ahol vigyázni tudnak arra hogy ne gyújtsa fel magát?

Mert igen, pont volt egy ilyen eset ott ahol régen laktunk, hogy a néninek meggyulladt a ruhája és meghalt... Csak érdekel hogy képzeled el ezt a dolgot, hogy akkor magadhoz veszed és majd dolgozni se jársz hanem 0-24-ben figyeled, mit csinál, mintha kisgyereked lenne?

2017. jún. 7. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:
24%

Akkor már csak gyámság alá kell helyeztetni és elköttetni. Mert addig továbbra is felnőtt ember és kész.

Miért csinálsz meg mindent helyette, nem értem?

2017. jún. 7. 14:41
 23/29 anonim ***** válasza:
36%
Milyen vicces...ha 16 éves akar szülni....az a baj...ha 48 éves....akkor az a baj....ha valaki 26 éves akkor azt kaszálják el g minek akar szülni. Egy kérdésem lenne h atlassam. Vele élsz? Mert ha nem akkor nem mindegy h o mit akar? Felnőtt nő. Gondolom egyedül látja el magát. Szval érzelmileg rossz lehet fe hadd csinálja ha akarja. Az ő élete. Mindenki azt kezd az életével amit akar.....
2017. jún. 7. 14:52
 24/29 A kérdező kommentje:

Ameddig vele laktam, addig volt ez így. Mert annyit nem volt képes megtenni hogy betegye a koszos tányérjait a mosogatógépbe, hanem szépen otthagyta amikor evett ahogy volt. Meg takarítani se volt képes, azt is én csináltam az egész lakásban, nem csak az én szobámban, vagy mondjuk a fele lakást beosztva, ahogy normális lett volna. Nem, meg az ő szobáját is nekem kellett úgy hogy ő közben fetrengett az ágyban és mondogatta hogy mi koszos még. Főzni is én főztem.

Nem csoda hogy elhúztam onnan azonnal amikor lehetőségem lett rá. Most már valahogy megoldja ezeket, de így is panaszkodik amiért takarítani kell...

2017. jún. 7. 14:53
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem élek már vele, szóval végülis igaz, mindegy... Csak tudom hogy mindig oda fogja nekem hozni hogy "neki most dolga van" stb
2017. jún. 7. 14:54
 26/29 anonim ***** válasza:
46%
Jol elküldtem befejezés nélkül. Nekem van 5 lányom es szerettem volna egy fiút. 45 vagyok. De nem támadnak hanem mellettem állnak hogy próba szerencse. Hátha. Bár a lányaim meg nem akarnak szulni. Szval itt mas a helyzet. Itt en szeretnek egy kisfiut. Orvosom szerint meg 3 evem van ra h teherbe essek. Ha adsig összejön akkor jo. Ha nem. Akkor marad az 5 lány. Szval nem egyedüli eset az anyukád.
2017. jún. 7. 14:56
 27/29 anonim ***** válasza:
48%
Akkor meg kell mondani neki h nem érsz ra. Pont. Ha beallit akkor epp most indulsz vhova. Veszed a cokmokot es elmesz addig nézelődni vhova. Hidd el van megoldas mindenre.
2017. jún. 7. 14:57
 28/29 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben érthető is, így azt mondanám hogy persze, azt csinálasz amit akarsz. Viszont itt nem ez a helyzet. Mindig azt mondta hogy milyen jó neki így, nem is akar több gyereket, jobb is hogy nincs több. És pont most mikor már én akarok akkor gondolja meg magát? Csak érdekes egy kicsit az időzítés, mert még egy éve is azt mondta, mikor a barátnője próbálkozott a gyerekkel, hogy neki nem kéne újra ez a "macera".
2017. jún. 7. 15:01
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
Nem fogja megérteni, ahogy elmondod tipikusan neki nem való egy gyerek, te sem nemhogy kettő...De sokat tenni nem tudsz, reménykedj hogy nem tud már teherbe esni vagy legalább a pasijának több esze van. Plusz én nemhogy el se mondtam volna neki ilyen infot hogy rajta vagytok a babán, de a jövőben is minimálisra szoritanám a kapcsolatot vele a gyereked érdekében.
2017. jún. 7. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!