Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az anyám is hirtelen teherbe...

Az anyám is hirtelen teherbe akar esni mert én mondtam neki hogy próbálkozunk?

Figyelt kérdés

Most hagytam abba a fogamzásgátlót, most fogunk elkezdeni próbálkozni. Montam kb egy hónapja anyukámnak, örült neki. Aztán kb egy hete közölte, hogy ő is akar még egy gyereket (48!! éves, én vagyok az egyetlen gyereke). Ezt most nem nagyon tudom hova tenni, egyrészt szerintem már túl öreg a gyerekvállaláshoz, nem is bírna szaladgálni a gyerek után 50 évesen... Így ha összejönne neki, amite ugyebár kicsi az esély, akkor nekem kéne az ő gyerekével is foglalkoznom. Elég fura lenne hogy a testvérem egyidős a gyerekemmel. Van pasija, viszonr nem élnek együtt, és csak hetente találkoznak. Úgy tervezi, hogy utána se költöznének össze...

Ezt csak azért akarja hogy rivalizálhasson velem, kinek jön össze előbb?

Ha neki jönne össze előbb, én nagyon ki lennék borulva, egy kicsit szeretném is hogy neki már ne sikerüljön egyáltalán.

Azzal magyarázza hogy velem is a második hónapban terhes lett, így "biztos ez is könnyen fog menni".

2017. jún. 7. 12:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

8-as, igen is van köze hozzá közvetetten. Mivel ha korábban hal meg a kérdező anyja, akkor otthagy hátra egy félárvát, akit vagy átvesz az apja, vagy nem (valszeg nem, mert összeköltözni sem akarnak), a saját testvérét meg az ember (főleg, ha az még gyerek) nem akarja látni elkallódni és szenvedni másnak a felelőtlensége miatt és inkább felkarolja. Az meg nem megoldás, hogy ha nem nézek oda, akkor nem létezik.

Ha meg beteg lesz, mert ilyen korban már egyre magasabb az esély rá, akkor duplán szív a kicsi is és a kérdező is.

2017. jún. 7. 13:36
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem fèl hogy megőregszik és be akarja neked bizonyittani hogy mèg ö is fiatal és tud mèg szűlni.Szerintem ez nem rivalizàlàsnak szànta csak nem gondolta àt rendesen.
2017. jún. 7. 13:38
 13/29 anonim ***** válasza:
18%

Es ha akar meg??? Mi kozod hozza? Az o elete! Ne temesd mar el 50 evesen! Az en anyukam 62 eves es ugy fut az unokaval mint a nyul...

Szive joga tehebe esni.... Aztan vagy sikerul, vagy nem.

Aztan nehogy hamarabb babazzon , mint te! 😂

2017. jún. 7. 13:44
 14/29 A kérdező kommentje:

Pontosan az a közöm hozzá amit az előtted néhány hozzászólással írt valaki (nem emlékszem hànyas volt 😄), hogy ha esetleg történik valami, nem hiszem hogy az apja elvállalná, tehát nekem kéne. Vagyis lenne "plusz egy gyerekem" amit nincs garancia hogy el tudnék látni, főleg ha addigra nekem mondjuk már lenne kettő sajátom. Kettő meg három gyerek eltartása között eleg nagy a különbség, és ha én nem akarok hármat akkor annak oka van. Így meg lenne, hála anyámnak aki szerintem igenis rivalizálni akar, mert ez hogy " megmutatja hogy ő is fiatal még" pont ezt jelenti.

Mondta is viccelődve hogy "majd te segítesz felnevelni"

hahaha, nagyon vicces, de nem. Egészen kb 11-12 éves korom óta velem csináltatott otthon mindent, nem volt hajlandó még takarítani se soha. És így akar még egy gyereket...

2017. jún. 7. 14:01
 15/29 anonim ***** válasza:
6%

Mert veled nem tortenhet semmi???

Ugyan mar...

Barhogy is dont, neked el kell fogadni. Es mivel anyad, segitened kell. Tetszik, nem tetszik.

2017. jún. 7. 14:04
 16/29 anonim ***** válasza:
76%

15ös, mi az, hogy az anyja és segítenie kell neki? Ez még nem hatalmaz fel senkit arra, hogy csicskáztassa a lányát, mert nem bírt magával és nagymamakorban akar szülni.

Engem pl.: elhagyott az anyám két éves koromban, és ha most segítségre lenne szüksége, akkor nekem kutyakötelességem neki segíteni, mert az anyám? Hát hova sz**jak?

Majd ha befagy a pokol akkor esetleg.

2017. jún. 7. 14:10
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Én meg úgy gondolom h akár az anyja akár nem,más pénztárcájára ne szüljön már!!! Érdekes h a kérdezőnek tisztelnie kell az anyját meg az életét,de fordítva ez már nem érvényes?? Én kb még annak sem örülnék ha anyám az én szakállamra venne pl vmit hitelre h majd én fizetem helyette..nem még egy gyereket szülne ,,nekem,,..gondolkodtok ti?? Itt mindenki úgy beszél erről a ,,gyerekről,, mint egy tárgyról (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!)
2017. jún. 7. 14:11
 18/29 A kérdező kommentje:
Tudom hogy velem is történhet bármi, de akkor nem az anyámra maradna a gyerek...
2017. jún. 7. 14:16
 19/29 anonim ***** válasza:
4%

Na en nem fogok itt a huszoneveseknek magyazarkodni, tolem sz@rhatjatok nyilvanosan is!

Akit elhagyott az anyja, sajnalom! :( nyilvan nem neked szolt az ilyen jellegu valasz, nem tudom miert vetted magadra...

Kerdezo, te meg az a tipikus jellem vagy, aki majd szepen beadja az anyjat valami szoc intezetbe ha mar nem tudja magat ellatni!:( szomoru...

2017. jún. 7. 14:25
 20/29 A kérdező kommentje:
Miért lennék olyan kedvesem? Mint mondtam, eddig is én csináltam meg mindent helyette, és nem azért mert nem tudta megcsinálni, hanem mert nem akarta. Ha szerinted eddig ez így volt akkor 10 év múlva beadnám valahova? Van saját lakása, semmi szükség arra hogy bárhova is "beadjam". De azért szeretem az ismeretlen analizálgatásokat. Nem is nagyon értem mi köze ennek a kérdéshez.
2017. jún. 7. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!