Fél éve probálkozunk. Nem rendszeres a menzeszem, volt már hogy pár napot, volt hogy 10napot késett. Most 8napja késik, fájdogál a hasam alja már 3,4 napja tompán. De nem ugy mint amikor meg akar jönni?
Ezt mi honnan tudjuk?
Lehet baba is, lehet mensi is.
Teszt és akkor nem lesz mitől félned!Egy tessztel
megkapod a választ a kérdéseidre!
Hát ha tényleg ennyire ingadozik a ciklusod akkor várd meg azt a 2 napot és tesztelj,ha nem jön meg!
A tünetek elég 2 esélyesek lehet ez is,az is!
Nekem voltak már babásak jelek is,mégsem voltam terhes!
Szia.
Egy új hónap új remény új csalódás.Kegyetlen időszak amíg az ember lánya az áldott teherre vár.Én minél jobban akartam a babát annál intenzívebben éltem meg a tarhes tüneteket.Volt,hogy 2 hetet is késett.Aztán belefáradtam a dologba már nem is akartam gyereket a házasságom is tönkre ment volna a lelkiállapotom miatt.És egyszer amikor végképp nem is számítottam rá mással voltam elfoglalva, késett egészen 9 hónapig:DDD
Ne add fel,de az életedet se a baba készítésére tedd fel.Vegyél tesztet,mert az idegesség és a veszett reménykedés kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!