X-epil teszt csapott már be valakit? 8 napja késik, tegnapi x-epil teszt negatív. Nem próbálkozunk még a babával, megszakítással védekezünk.
Szia
Én azért egy másik fajtával újra tesztelnék.
Nekem a nemvárt utáni 5. napon - volt a teszt,mindig azt éreztem,hogy megfog jönni néha volt olyan mintha éppen most jött volna meg,de semmi,majd pár nap múlva újra teszteltem és + lett. Kiderült,hogy lányom késöbb termékenyült meg.A megszakításos közösülés meg .......
Szia!
A 8 napos késésnél már mutatnia kellett volna valamit a tesztnek. De én a helyedben tesztelnék egy másik teszttel a biztonság kedvéért.
Nekem mindig pontos volt. Ebben a hónapban 4 napot késett. Tréfálkozik a tavasz... :)
Én csak annyit tennék hozzá, hogy a megszakítás az nem igazi védekezés. Ha esetleg most nem is vagy terhes, de bármikor az lehetsz! Jó, ha ezzel mindketten tisztában vagytok.
Persze, ha nem gond, hogy jön a baba, akkor érthető, hogy nem védekeztek. De ha még nem szeretnétek, akkor inkább más módszer kellene...
Az más. Ez esetben érthető a dolog. :)
Nálunk sem "tervezett" volt a baba, nekünk a gumi szakadt ki. Hasonló helyzetben voltunk, mint most ti, terveztük, csak későbbre.
Múlt héten töltötte a második szülinapját a kis balesetünk. :)
Elég gyanúsak a tüneteid, kicsit "deja vu" érzésem is lett, hogy olvastam a kérdésed. Én is hasonló dolgokra lettem figyelmes 3-4 nap késés után mint te, és bizony baba miatt volt, mondjuk nekem akkor pozitiv is lett a teszt. Én nem használtam x-epilt, de hallottam, hogy nem a legmegbízhatóbb, úgyhogy érdemes holnap megismételned egy másikkal, mert szerintem simán lehet, hogy terhes vagy. Majd írj a fejleményekről!
38 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!