Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felelőtlenség úgy babát...

Felelőtlenség úgy babát vállalni, hogy tudom még nem estem át a bárányhimlőn és benne van a pakliban, hogy az ovodás korú hazahozza és terhesen elkaphatom?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen kaptam el a bárányhimlőt. Úgy tudtam, hogy már voltam "bőrtünet nélkül" (a gyerekorvos szerint), mert a tesóm is volt, és azt mondták, hogy lehetetlen nem elkapni. Nos... néha a lehetetlen is lehetséges, lényeg, hogy csak az arcomon 45 kiütés volt, és 3 és fél hetet voltam táppénzen. Azt tanácsolom, hogy mindenképpen oltasd be magad, nem csak a terhesség miatt, hanem mert felnőttként elkapni brutális. Ha tudtam volna, hogy nem voltam, vagy legalább azt, hogy ezt meg lehet nézetni, én is beoltattam volna magam.
2017. máj. 16. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

En nem mentem vervetelre, azt mondta nekem a doki, h ugymond felesleges, az oltas a tuti.

Az engem is nagyon érdekelne, h mibol latszik ha nem hat az oltas!

2017. máj. 16. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Ùgy derült szàmomra ki, hogy nem hatott az oltàs, hogy felhìvtam a nőgyògyaszom. Igazàbòl elakartam mondani, mi a szituàciò itthon nàlunk. Erre mondta, hogy ő a 8. Hètben leellenőrzött ès a tesztem negatìv. Ès igen, 2 oltàst kaptam :(
2017. máj. 17. 16:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja meg nekem valaki,hogy kihez forduljak az oltás beadása végett. Voltam háziorvosnál aki nézett rám bután,hogy tulajdonképpen mit szeretnék. Beutalt az infectologiára ahol ugyancsak néztek rám mert ők még nem hallottak ilyenről. Igazából azt mondta az orvos,hogy nincs magzatkárosító hatása a bárányhimlőnek ha terhesen elkapom. Azért szörnyű nem,hogy ilyen orvosok vannak.
2017. máj. 23. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok!

En ugyanezt tapasztaltam, mint most te!

A hazidokim csak nezett ram, h ő meg ilyet, amiota dolgozik nem tapasztalt, h felnott ember beoltatna magat! :-P

Meg telefonon is korbekerdezte a kollegait, mig vegul az egyik mondta meg neki, h mi is az oltoanyag. (Varilux talan a neve... De nem biztos)

Menj vissza hozza es kerd meg h irja fel, ne o dontse mar el, h te be akarod e oltatni magad, vagy sem!

Amugy en a gyerekorvost kertem meg, h oltson be, mikor vittem a lanyomat vmi vizsgalatra. A 2.-at meg a vedonom adta be.

2017. máj. 23. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A hazidokim kb 70 eves, uh van nehany ev tapasztalata.

A felnott embereket nagyon kiuti a baranyhimlo. En nem akarok tobb napig 40-42 fokos lazzal fetrengeni, van jobb dolgom ennel. Meg fontosabb is!

Elozo voltam.

2017. máj. 23. 21:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ . Megpróbálom akkor beszélek a gyerekorvossal.
2017. máj. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!