Felelőtlenség úgy babát vállalni, hogy tudom még nem estem át a bárányhimlőn és benne van a pakliban, hogy az ovodás korú hazahozza és terhesen elkaphatom?
4-es vagyok
En nem mentem vervetelre, azt mondta nekem a doki, h ugymond felesleges, az oltas a tuti.
Az engem is nagyon érdekelne, h mibol latszik ha nem hat az oltas!
4-es vagyok!
En ugyanezt tapasztaltam, mint most te!
A hazidokim csak nezett ram, h ő meg ilyet, amiota dolgozik nem tapasztalt, h felnott ember beoltatna magat! :-P
Meg telefonon is korbekerdezte a kollegait, mig vegul az egyik mondta meg neki, h mi is az oltoanyag. (Varilux talan a neve... De nem biztos)
Menj vissza hozza es kerd meg h irja fel, ne o dontse mar el, h te be akarod e oltatni magad, vagy sem!
Amugy en a gyerekorvost kertem meg, h oltson be, mikor vittem a lanyomat vmi vizsgalatra. A 2.-at meg a vedonom adta be.
A hazidokim kb 70 eves, uh van nehany ev tapasztalata.
A felnott embereket nagyon kiuti a baranyhimlo. En nem akarok tobb napig 40-42 fokos lazzal fetrengeni, van jobb dolgom ennel. Meg fontosabb is!
Elozo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!