Most ez tényleg borzalmas felelőtlenség? Megszakítással védekezni, miközben még együtt sem élünk?
Ez így teljesen normális, hogy ha véletlenül lesz, örülnétek neki. Szerintem ezt nem kell kolléganőkkel kitárgyalni, és mást sem az együttléttel kapcsolatban.
Két emberre tartozik.
A lehetséges következmények tudatában és azok vállalásával egyáltalán nem felelőtlenség.
A kolléganőd meg ne akadjon ki, nem az ő dolga. Biztos irigykedik.
Mivel annak tudatában vagytok így együtt, hogy bármikor megfoganhatna a baba, és nem az abortusz lenne a megoldás a "problémára", így nem látok benne semmi rosszat.
Az más kérdés, hogy a kapcsolatotok mennyire erős, és valóban vállalni szeretnél-e így gyereket, de feltételezem, hogy ha sikerült megbeszélni a védekezős, gyerekvállalós dolgot, ezért hiába nem laktok még együtt, vagytok annyira biztosak magatokban, hogy tudjatok kezelni egy ilyen szituációt.
Szóval nem, abban a formában ahogy ezt ti gondoljátok, nem felelőtlenség.
A kolléganőnek pedig semmi köze hozzá.
Mi is igy vedekezunk tizenéve. Gyerekek tervezetten születtek, egyetlen véletlen terhességem se volt. (2 van). De annak tudataban tettük eleve hogyha jön baba akkor megtartjuk. De egyik se jött véletlen. Csak mikor aztmondtuk ok ekkor es ekkor jo lenne. Es lett :)
Doki aztmondta a gyogyszerre hulye vagyok nehogy szedjek hormont, ne izguljak tervezett babak mellett a legetseges veletlenen. Ha olyan a kedvunk meg ott a gumi :)
De mondjuk ezt az ember kozeli bizalmas baratjaval beszeli meg. Munkatars ilyen laza? :)
Miért beszélgetsz ilyenről a kolléganőddel? :D
Nem vagyok prűd, de senkivel sem beszélgetek arról, hogy hogy védekezünk, max. a barátnőmmel, ha rákérdez.
Mi a ciklus végén a naptár-módszerre alapozva védekezünk, tehát sehogy, de mivel nem gond, ha jön baba, attól függetlenül, hogy direktbe nem próbálkozunk még, egyértelmű, hogy nem felelőtlenség.
Nem értem, ezen mi nem egyértelmű, ha megbeszéltétek, hogy mi van, ha terhes leszel és azt is megbeszéltétek, hogy megtartjátok, akkor mi a gond/kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!