Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekes teherbeesési kérdés....

Érdekes teherbeesési kérdés. A barátnőmmel először voltam együtt tegnap éjjel. Mára vagy holnapra várta a menstruációt, még nincs semmi. Védekeztünk. Esélyek?

Figyelt kérdés
Igen, védekeztünk, de a gumi kiszakadt. Rőgtön az elején. Tisztán emlékszem, úgy szakadt, hogy épp kihúztam a nemiszervemet az övéből, tehát nem voltam mélyen, és még elmenni sem volt időm azalatt a pár perc alatt amíg csináltuk. Most mondanám a lényeget, nem vettem el a szüzességét sem, nem mentem mélyre. Összegezve: talán juthatott egy kevés előváladék a lányba, nem túl mélyre, és a szűzhártyája is megvan. Ezutóbbi nem tudom mit számít, továbbá épp mensi előtt történt. Nem kérek semmilyen mondatot, amelyben szerepelne az elhordás, tudom milyen felelőtlenek voltunk, de vannak nálunk felelőtlenebbek. Mi igyekeztünk. Mennyi az esély arra hogy a barátnőm teherbe esett?

2016. jan. 2. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
elég kicsi az esélye, ha 1 hét múlva sem jön meg neki akkor vegyetek tesztet, de kétlem, hogy terhes lenne...
2016. jan. 2. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek be az ügyeletre esemény utáni receptért.Így nem kell azon izgulni,mi lesz,ha nem jön meg neki.
2016. jan. 2. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem terhes, de azert csinaljatok majd egy tesztet, par nap mulva. Ne parazzatok. Ha mindketten total kivagytok emiatt, akkor kerjetek a patikaban esemeny utani tablettat. Lehet, mire ezt a valaszt megkapod, mar meg is jon neki a havija. Amugy honnan tudod, hogy a szuzhartyaja megvan meg? Megnezted es felismerted hogy hogy nez ki egy szuzhartya?
2016. jan. 2. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából semennyi, de a tuti 14nap múlva derülhet ki. A helyedben utánanéznék, hol is van a szűzhártya, mert, hogy neki már nincs, az tuti... szóval ne erre alapozzatok.
2016. jan. 2. 17:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg is mint tudjuk este van. Az esemény utániról nem késtünk már le? 19-20 óra eltelt. A lány szűz, nem hazudna nekem, és még soha sem volt normalis baratja. Megbizom benne. En pedig 8 centire ha bedugtam, nem érzett semmilyen fájdalmat vagy fura érzést. Én sem.
2016. jan. 2. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
72 óráig van sürgősségi fogamzásgátlás.De inkább olvassatok még a szexről,ne csináljátok,mert nagyon nem vagytok képben.
2016. jan. 2. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kértél oltást, de tényleg nézz egy képet a szűzhártyáról, mert annyira tájékozatlan vagy, hogy ijesztő! 8 centire? Kb. 0,5 centire a hüvelybemenettől van a szűzhártya. Ami LYUKAS. Egy szűznél is. Különben nem tudna rajta távozni a menstruációs vér.

Az, hogy nem érzett fájdalmat, egyébként sem jelenti azt, hogy nem voltál elég mélyen, sem azt hogy nem volt szűz.

2016. jan. 2. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a szüzesség elvétele sem azt jelenti, hogy a hártya átszakad, hanem azt, hogy csúnyán mondva: fsz járt benne. Ez megtörtént, nem szűz.
2016. jan. 2. 18:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak, hogy tudd: a barátnőd már nem szűz! A szűzhártya sportolás közben is átszakadhat, vagy egy tampon felhelyezésétől, ezért nem ahhoz köthető a szüzesség elvesztése. Mellesleg nem mindenkinek fàj vagy vérzik az első alkalommal. Mindegy milyen mélyen voltál bent, bent voltál ezért már nem szűz.
2016. jan. 2. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
Az esemeny utanirol nem kestetek le, 72 ora a limit. De azert olvassatok utana. Orvos irja fel, vizsgalat utan. Szerintem nem lett terhes, a paratol is keshet par napot. En a helyetekben, most hanyagolnam a dolgot, egy het mulva pedig csinalnek egy terhessegi tesztet ha addig nem jon meg neki. A tobbiek pedig jol mondjak a szuzesseg nem a szuzhartya megletetol fugg hanem attol, volt e kozosules, azaz a farkad a vaginajaban volt-e. Ha igen, akkor mar nem szuz.
2016. jan. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!