Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekes teherbeesési kérdés....

Érdekes teherbeesési kérdés. A barátnőmmel először voltam együtt tegnap éjjel. Mára vagy holnapra várta a menstruációt, még nincs semmi. Védekeztünk. Esélyek?

Figyelt kérdés
Igen, védekeztünk, de a gumi kiszakadt. Rőgtön az elején. Tisztán emlékszem, úgy szakadt, hogy épp kihúztam a nemiszervemet az övéből, tehát nem voltam mélyen, és még elmenni sem volt időm azalatt a pár perc alatt amíg csináltuk. Most mondanám a lényeget, nem vettem el a szüzességét sem, nem mentem mélyre. Összegezve: talán juthatott egy kevés előváladék a lányba, nem túl mélyre, és a szűzhártyája is megvan. Ezutóbbi nem tudom mit számít, továbbá épp mensi előtt történt. Nem kérek semmilyen mondatot, amelyben szerepelne az elhordás, tudom milyen felelőtlenek voltunk, de vannak nálunk felelőtlenebbek. Mi igyekeztünk. Mennyi az esély arra hogy a barátnőm teherbe esett?

2016. jan. 2. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Javaslom a baratnodnek, hogy kezdje el latogatni a ciklus.hu oldalt. Nagyon hasznos.
2016. jan. 2. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Úristen kérdező, még hogy nem kérsz oltást...mire fel??? Totál tájékozatlan vagy, ti inkább még ne szexeljetek, hanem nézegessetek képeskönyvet az emberi testről.

A szűzhártya nem mélyen van bent a hüvelyben, hanem közvetlenül a bejáratnál, okoska.....ha 8 cm-re beraktad neki, akkor már nem szűz. A szűzhártyán alapból van egy pici lyuk, ott távozik a hüvelyváladék és a menstruációs vér. Az, h kinek mekkora ez a rés, függ attól, h mit sportol, tampont használ-e, végez-e önkielégítést és mivel. A szűzhártya amúgy rugalmas, nem mindenkié vérzik be az első szexnél.

És igen, lehet, terhes, mert oké, h nem élveztél bele, de előváladék kerülhetett a hüvelyébe és az tartalmazhat spermiumokat. A csaj vegyen be esemény utáni tablettát és ne ne szexeljen iylen béna fiúval. Pár perces szex...atyám, azt oszt' élvezetes lehetett...most kb. csak egy idegbajt csináltatok magatoknak. Ha már belekezdtek, csináljátok rendesen, mert így ennek értelme nem volt. Na húzzatok az ügyeletre tablettáért.

2016. jan. 3. 10:32
 13/13 anonim válasza:

Jó jó, régi a kérdés.

De egy nappal a menstruáció esedékessége előtt a csaj már régen nem termékeny.

Lehet, hogy 2 héttel korábban félrelépett (amikoris termékeny volt), majd rádfogja, hogy tőled lett.

Na mi lett a végkifejlet?

2017. szept. 29. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!