Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bennem van a félsz. Lehetek...

Bennem van a félsz. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt, (05.13.-án) lefeküdtem a párommal, és nem védekeztünk. Állítása szerint időben kivette, de már a lábamon is volt belőle. Nem tudom, hogy bennem volt-e, vagy hogy 1 része belém került-e. Bennem van a félsz, azonnal elmentem, alapos forró zuhanyra. 27.-én jött meg a menstruációm, és 4.-én lett vége, tehát 11. napban vagyok.

Tudom, hogy most sok "savazást" kapok, hogy miért nem védekeztek, stb. stb.

Engem olyan válasz érdekelne, hogy így, a 11.napban, mekkora az esély arra, hogy terhes legyek?

Az ÉRTELMES, NEM ELHORDÓ válaszokat köszönöm szépen.

2017. máj. 15. 11:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

nagy esély van a teherbeesésre.

2 hét után tesztelj, aztán max ajánlunk szép neveket :)

2017. máj. 15. 15:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem komolyan..?! általában az ilyen embereknek szokott összejönni a gyerek,persze akik meg akarják.. :/ ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek?! Már annyi féle lehetőség van rá manapság.. azért a korotokra is kiávncsi lennék hogy hány évesen vagytok ilyen felelőtlenek!
2017. máj. 16. 05:11
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves harmadik!

Sajnos nem engedi hogy csúnya szavakat használjak, szóval megpróbálom körülírni: a legjobb egészséget kívánom az anyukádnak aki világra szart és ilyen akadékoskodó élettelen senki lettél!!

Nem csak primitív vagy hanem meg szánalmas is. Sajnállak nagyon, de azért kívánom mielőbbi gyógyulást! :*

2017. máj. 21. 02:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Kedves #23,

én vagyok a harmadik válaszoló, mégis mi akadékoskodás van azon, hogy igen, ha védekezés nélkül együtt van valakivel a ciklusa 11-14. napján, akkor igenigen jó eséllyel indul a terhességért.

2017. máj. 22. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!