Bennem van a félsz. Lehetek terhes?
Tegnapelőtt, (05.13.-án) lefeküdtem a párommal, és nem védekeztünk. Állítása szerint időben kivette, de már a lábamon is volt belőle. Nem tudom, hogy bennem volt-e, vagy hogy 1 része belém került-e. Bennem van a félsz, azonnal elmentem, alapos forró zuhanyra. 27.-én jött meg a menstruációm, és 4.-én lett vége, tehát 11. napban vagyok.
Tudom, hogy most sok "savazást" kapok, hogy miért nem védekeztek, stb. stb.
Engem olyan válasz érdekelne, hogy így, a 11.napban, mekkora az esély arra, hogy terhes legyek?
Az ÉRTELMES, NEM ELHORDÓ válaszokat köszönöm szépen.
nagy esély van a teherbeesésre.
2 hét után tesztelj, aztán max ajánlunk szép neveket :)
Kedves harmadik!
Sajnos nem engedi hogy csúnya szavakat használjak, szóval megpróbálom körülírni: a legjobb egészséget kívánom az anyukádnak aki világra szart és ilyen akadékoskodó élettelen senki lettél!!
Nem csak primitív vagy hanem meg szánalmas is. Sajnállak nagyon, de azért kívánom mielőbbi gyógyulást! :*
Kedves #23,
én vagyok a harmadik válaszoló, mégis mi akadékoskodás van azon, hogy igen, ha védekezés nélkül együtt van valakivel a ciklusa 11-14. napján, akkor igenigen jó eséllyel indul a terhességért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!