Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Makii97 kérdése:
Lehetek terhes ha egy hete késik de görcsölök?
Figyelt kérdés
Egy hete késik . Közben voltam együtt valakivel aztan ugye nem jött meg igy elmentem dokihoz aki azt mondta hogy terhességnek jelét nem látja de megvan dagadva ott valami és vagy azért mert meg fog jönni csak késik vagy mert még nem mutatható ki a terhesség. Aztán hazajöttem és 3napja csak görcsölök de kegyetlenül. És most akkor csak késik vagy ettől lehetek még terhes?2015. jún. 23. 17:28
1/5 Mumusan válasza:
Keress egy másik dokit aki megultrahangoz. Ott egyértelműen látszik hogy van-e valami.
2/5 anonim válasza:
Terhességi tesztet csináltál? Ha igen, mikor?
3/5 A kérdező kommentje:
még nem csináltam mert csütörtökön megyek dokihoz és állítólag még nem mutatható ki
2015. jún. 23. 17:51
4/5 anonim válasza:
A teszt előbb kimutatja, mint ahogy az ultrahangon már látják az embriót, vagy legalább a petezsákot.
Mondjuk ahogy fogalmaztál, abból számomra nem derült ki, hogy a menstruáció várható időpontjához képest mikor "voltál együtt valakivel".
5/5 anonim válasza:
nekem majdnem 2 hetet késett (1-2 nap mínusz), teszt negatív lett, ma jött meg.
eközben volt hányingerem néha, fájt a fejem, görcsölt a hasam.. sokszor volt olyan, mintha megjött volna, de mégse.
olvasgattam, mi lehet, meg persze féltem a terhességtől..
gondolom, a stressz is közbejátszik, meg ez a hülye időjárás.. napközben 30 °C, este már csak fele annyi..
ha védekeztetek és nem történt baleset, szerintem nem vagy te sem terhes. csinálj tesztet, 1 hetes késésnél már bőven kimutatja (én 6. napon csináltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!