Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Nagyon aggódunk hogy baj lesz
igen lehetsz...nem biztos, de meg van az esélye...
50%, vagy igen, vagy nem...
22F
Nem. Ennyitől nem. Maguktól nem fognak bemászni a lyukon, és felkúszni a méhedbe, abban nyugodt lehetsz.
Szóval no para.
Tök felesleges eseményutánit bevennie, ne adjatok neki ilyen tanácsot... 6000 forint és ha még fiatalabb vagy úgy reagál a teste, akkor csak szenvedni fog tőle.
Ennyitől nem eshetsz teherbe, mi nem védekezünk a barátommal mert a gumi már kiszakadt (Durex, mégcsak nem is a legolcsóbb....), vehettünk eseményutánit, gyógyszert meg nem fogok szedni mert úgy szeretem a testemet ahogy ő beállította magát, nekem nem kell hogy egy gyógyszertől függjön a menstruációm. És még nem estem teherbe... Persze nem azt mondom hogy ne védekezettek, de feleslegesen parázol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!