Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szept 11-én kiszakadt az óvszer. Nem tudtunk 72órás tablettát venni, augusztusban már kellett, aminek a bevétele után 7 nappal meg is jött neki. Aggódunk, hogy szept 27 van és még nem jött meg. Csináltunk tesztet, ami negatív lett. Lehet terhes?
A kiszakadást csak az aktus végén vettük észre, de nem a hüvelyébe ejakuláltam, csak tartunk tőle hogy kerülhetett bele, de a történtek után ki is mosta magát.A tablettától aug 19-én jött meg neki. ahogy számoltuk 23 körül kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg.Emiatt félünk hogy esetlegesen a gabriella teszt nem reális eredményt adott.Elméletileg 3 nap után kimutatja, mi a történtek után 7 nappal csináltuk meg.
aki tud segitsen kérem.
A biztonság kedvéért szerintem még legalább 1, de inkább 2 tesztet kellene csinálni, és mindenféleképpen reggel az első pisilésnél, ugyanis ha terhes,akkor a terhességi hormonokat ekkor tartalmazza legnagyobb arányban a vizelet. Legalábbis én így tudom
És nőgyógyászt is meg kellene látogatni.
Egyébként a 72 órás tabletta annyira felborítja a hormonháztartást, hogy elképzelhető, hogy 2 hónapig nem jön meg a mensese a lánynak, vagy a tabi után 2 héttel megint...
22/L
a teszt neve gabriel terhességi teszt. A patikában azt mondták, hogy 3 napos beágyazódást is megbízhatóan képe kimutatni.
Az óvszer helyes használatáról pedig annyit, hogy nem hiszem hogy az a mi hibánk, ha az óvszeren tökéletesen szabályos kör alakú lyuk lesz ráadásul a tövétől 4- 5 cmre.
Nos arra is gondoltunk, hogy lehetséges hogy azért késik a mensije, mert idegeskedtünk a történtek miatt, illetve ahogy számolgattuk a tabitól pontosan 7 nappal korábban jött meg mint ahogy kellett volna, és lehetségesnek tartjuk azt hogy vissza akar neki állni a megszokott beállt időponthoz, ami szept 30ra esik.A hétvégén több alkalommal is említette, hogy nagyon olyan érzése van hogy megfog neki jönni, a hasa is fájt a melle is érzékenyebb volt. Olvastam hogy ez lehet a terhesség jele is, de az csak a beágyazódástól számított 4hét körül jelentkezhet.
A pontos történet:
Szeretkezés vége felé kb az ejakuláció előtt 10-15 perccel történhetett a kiszakadás. nem a hüvelyébe történt, hanem jóval mellette. Ezenfelül akárhogy is számoljuk, tehát a tabi okozta vérzéstől, vagy a rendes vérzésétől sehogy sem lehet peteérése sem.A kimosás pedig annyit jelent, mint amit egy nő átlagtisztálkodásnál végez.Ő nagyon bízik a tesztben, mivel végigolvastuk a tájékoztatót és szabályosan csinálta meg 7 nappal az esetleges beágyazódás után. Én valószínűleg tartom hogy vagy az idegesség miatt, vagy a tabletta miatt nem jött még meg neki.
szept 11én lettem 17 éves szóval kuss :)
egyébként meg ha jönnek a mensi jelei akkor ne aggódj szerintem, + ha nem benne mentél el.. kicsi az esély
Szerintem nem lehet terhes. ( :
De ha nem biztos akkor menjen el egy dokihoz!
Én mikor esemény utánit vettem be akkor az történt h megjött 7 napos volt :S majd 3 napra elmúlt és megint 5-6.napra. Szóval vigyázzatok nagyon! És.. ha esetleg nem gyógyszertárba vettétek az óvszert, ezentúl vegyétek ott! ; ]
Azt hallottam h a kis 'óvodások' azzal jáccadoznak h kiszúrkodják.
dmben vettük az óvszert, tökéletesen bontatlan volt, mi is nagyon vigyázva szoktuk használni, tekintettel a kibontásra mindenre.
Mi is úgy gondoljuk hogy nem terhes csak aggasztó, hogy nem jött még meg neki.
De Ő is csak addig aggódik amíg meg nem jön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!