Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szept 11-én kiszakadt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szept 11-én kiszakadt az óvszer. Nem tudtunk 72órás tablettát venni, augusztusban már kellett, aminek a bevétele után 7 nappal meg is jött neki. Aggódunk, hogy szept 27 van és még nem jött meg. Csináltunk tesztet, ami negatív lett. Lehet terhes?

Figyelt kérdés

A kiszakadást csak az aktus végén vettük észre, de nem a hüvelyébe ejakuláltam, csak tartunk tőle hogy kerülhetett bele, de a történtek után ki is mosta magát.A tablettától aug 19-én jött meg neki. ahogy számoltuk 23 körül kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg.Emiatt félünk hogy esetlegesen a gabriella teszt nem reális eredményt adott.Elméletileg 3 nap után kimutatja, mi a történtek után 7 nappal csináltuk meg.

aki tud segitsen kérem.

2009. szept. 27. 21:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocs a kiborulásért, de eléggé idegbetegek vagyunk a történtek miatt mind a ketten. Azt hittük valami ízléstelen tréfa akar lenni. Bocsánat a dorgálásért.
2009. szept. 28. 00:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
az okés hogy a beágyazódás után 3 nappal mutat eredményt, de azt ugye vágod hogy a beágyazódás a szex utáni 7. napon kezdődik(addig zajlik a megtermékenyítés és a petesejt vándorlása a méhbe) és 5 nap alatt megy végbe plusz 3 nap, tehát a szextől számított 15 nap után mutatja ki a teszt a terhességet?
2009. szept. 28. 12:26
 13/15 A kérdező kommentje:
igazság szerint az van írva, hogy 3 napos terhességet is kimutat. nincs konkrétan az hogy beágyazódástól.
2009. szept. 28. 16:37
 14/15 A kérdező kommentje:

utánanéztem tényleg beágyazódástól számítva méri. De ugye akkor sem nagy az esélye hogy terhes lett?

Végül is nem történt hüvelybe ejakulálás. És valószínűleg nem is került sperma a hüvelyébe, csupán ami az esetleges előváladékban van, ha egyáltálán volt ilyen váladék, mivel abban sem vagyok biztos.

2009. szept. 28. 17:02
 15/15 A kérdező kommentje:
ma(18 nappal később) csinált egy tesztet ami negatív lett. bízhatunk az eredményben?
2009. szept. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!