Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szept 11-én kiszakadt az óvszer. Nem tudtunk 72órás tablettát venni, augusztusban már kellett, aminek a bevétele után 7 nappal meg is jött neki. Aggódunk, hogy szept 27 van és még nem jött meg. Csináltunk tesztet, ami negatív lett. Lehet terhes?
A kiszakadást csak az aktus végén vettük észre, de nem a hüvelyébe ejakuláltam, csak tartunk tőle hogy kerülhetett bele, de a történtek után ki is mosta magát.A tablettától aug 19-én jött meg neki. ahogy számoltuk 23 körül kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg.Emiatt félünk hogy esetlegesen a gabriella teszt nem reális eredményt adott.Elméletileg 3 nap után kimutatja, mi a történtek után 7 nappal csináltuk meg.
aki tud segitsen kérem.
utánanéztem tényleg beágyazódástól számítva méri. De ugye akkor sem nagy az esélye hogy terhes lett?
Végül is nem történt hüvelybe ejakulálás. És valószínűleg nem is került sperma a hüvelyébe, csupán ami az esetleges előváladékban van, ha egyáltálán volt ilyen váladék, mivel abban sem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!