Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bennem van a félsz. Lehetek...

Bennem van a félsz. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt, (05.13.-án) lefeküdtem a párommal, és nem védekeztünk. Állítása szerint időben kivette, de már a lábamon is volt belőle. Nem tudom, hogy bennem volt-e, vagy hogy 1 része belém került-e. Bennem van a félsz, azonnal elmentem, alapos forró zuhanyra. 27.-én jött meg a menstruációm, és 4.-én lett vége, tehát 11. napban vagyok.

Tudom, hogy most sok "savazást" kapok, hogy miért nem védekeztek, stb. stb.

Engem olyan válasz érdekelne, hogy így, a 11.napban, mekkora az esély arra, hogy terhes legyek?

Az ÉRTELMES, NEM ELHORDÓ válaszokat köszönöm szépen.

2017. máj. 15. 11:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, hogy jött ki a 11. nap. Senkit nem érdekel a mesu vége, csak az eleje. Tehát 16. nap. Már csak azt kellene tudni, hány naposak a ciklusaid. Úgy lehet megválaszolni a kérdést. Nagyjából.

Halkan megjegyezném, hogy a pasid magasról tesz a te biztonságodra, de gondolom ezt te is tudod. Perstevte is magasról teszel rá. :-)

2017. máj. 15. 12:30
 12/24 anonim válasza:
85%

Milyen ERTELMES valaszra varsz?

Hogy valaki megnyugtasson, hogy: "Ah, ne aggodj, velem is volt mar ilyen es nem törtent semmi"?

Nem tünsz ertelmetlennek! A megszakitasos modszer nem biztonsagos! Lehet e "baj"? Persze! Mennyire valoszinü? Itt most egy szazalekos erteket varsz, ami megnyugtat? Nem mindegy? De legyen 23,4%

Ennek megfelelöen cselekedj.

2017. máj. 15. 12:37
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a zuhanyt annyian írják... Komolyan, ha szerinted egy zuhany megakadályozná a teherbeesést, akkor minek szednének gyógyszert, meg használnának óvszert az emberek? :D

Hogy a kérdésedre válaszoljak, simán lehetsz terhes, középidő körül voltatok együtt.

2017. máj. 15. 13:01
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

A mensi első napja a ciklus első napja. Szóval a 17. napon voltatok együtt. Ha tankönyvi példa vagy akkor már ovu után voltál és kisebb az esély. Ha hosszabb a ciklusod, vagy nem pont 14 nap a luteális fázisod akkor persze sokkal nagyobb az esély!

Remélem megtanultad, hogy mindenképpen és rendesen kell védekezni! Nem olyan rossz azért gumival sem!

2017. máj. 15. 13:19
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Igen, lehetsz, ráadásul nagy eséllyel. A spermiumok 2-5 napig élnek (és nem lehet őket kimosni), ha kb. szabályos a ciklusod, akkor pont lesz peteérésed ez idő alatt.

Ilyen esetben (amikor peteéréskor történik az aktus) 25% esély van a terhesség létrejöttére, feltéve, hogy egyikődök sem meddő.

2017. máj. 15. 13:20
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Ja, azt nem is figyeltem, hogy 27-én jött meg, simán elhittem neked a 11. napot. De még azt se tudod, honnan kell számolni a ciklust... :(

Igaza van az előzőnek, az utolsó menstruáció első napjától.

Így viszont több a szerencséd, mint az eszed, amennyiben szabályos a ciklusod (nem írtad, hány naponta jön meg - itt is az első napok számítanak), azaz 28 napos (vagy kevesebb), akkor valószínűleg megúsztad. Ha hosszabb, akkor nem bizos.

13:20-as

2017. máj. 15. 13:24
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
27-től kell számolni a peteérést, szóval nem a 11.-ik napodba voltál hanem a 16.-ik. Ha normális 28 naposak a ciklusaid akkor a peteérés a 14.-ik nap környékén van.Ha hosszabbak a ciklusaid akkor több esélyed van arra, hogy teherbe estél.
2017. máj. 15. 13:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Jó esély van rá. Az elováladék is tartalmaz spermát. Ha nem akarsz gyereket miért engeded gumi nélkül? Vagy ezedj fogamzásgátló tablettát
2017. máj. 15. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

"Ezt a zuhanyt annyian írják..."

Ja, egy ismerős pár négy gyereket hozott össze a "majd kizuhanyozzuk" módszerrel. Igaz, csak háromszor esett teherbe, mert egyszer ikrek lettek.

2017. máj. 15. 14:07
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Igen lehetsz..a spermiumok több napig élnek és kb most van peteérésed úgyhogy optimális időben voltatok együtt a gyerekcsináláshoz. A zuhannyal meg annyit értél el hogy beljebb mostad a cuccot ha beléd került. Én se szedhetek semmi hormontartalmút, épp ezért eszembe se jutna óvszer és pharmatex nélkül szeretkezni.
2017. máj. 15. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!