Bennem van a félsz. Lehetek terhes?
Tegnapelőtt, (05.13.-án) lefeküdtem a párommal, és nem védekeztünk. Állítása szerint időben kivette, de már a lábamon is volt belőle. Nem tudom, hogy bennem volt-e, vagy hogy 1 része belém került-e. Bennem van a félsz, azonnal elmentem, alapos forró zuhanyra. 27.-én jött meg a menstruációm, és 4.-én lett vége, tehát 11. napban vagyok.
Tudom, hogy most sok "savazást" kapok, hogy miért nem védekeztek, stb. stb.
Engem olyan válasz érdekelne, hogy így, a 11.napban, mekkora az esély arra, hogy terhes legyek?
Az ÉRTELMES, NEM ELHORDÓ válaszokat köszönöm szépen.
Az esély megvan rá, nem olyan nagy, de van!!!
Még gyorsan írass fel 72 órás tabit, pont benne lennél az időben! Szerintem ne kockáztass.
11. nap? Néhány napon belül peteérés (ha spontán nem volt, ami ugyancsak előfordul), ami nem hangzik nagyon jól.
A kérdés az: védekezés nélkül együtt voltál valakivel? Igen. Akkor terhes is lehetsz.
Elég nagy. Nagyjából beleesik a termékeny napokba. A helyedben én is aggódnék.
Mondjuk én védekezek, ha nem akarok gyereket, úgyhogy ilyen helyzetben még nem voltam.
Az idöpont közel optimális egy terhességehz. A megszakítás meg semmit sem ér.
A helyedben minél elöbb (lehetöleg közvetlen dél után,) elmennék feliratni a 72 órás tablettát, ha nem akarsz gyereket.
(Meg közben vennék óvszert is, és a barátom vagy használja, vagy nincs szex!!)
"Kedves 2. válaszoló.
Pont az ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi. Ez az oldal arról szól, hogy kérdéseket tegyél fel arról, amit nem igazán tudsz és/vagy nem vagy benne biztos.
További szép napot."
1. Nem 2. hanem 3. válaszoló voltam.
2. Igen, ez az az oldal, hol kérdéseket teszel fel, és ezzel együtt járnak az ilyen válaszok is. Ha már a szüleid nem tanítottak meg a védekezésre, akkor esetleg majd mi. De felteszem újra a kérdést: miért szexeltek, ha fogalmatok sincs az egészről? Esemény utánit eszetekbe sem jutott bevenni gondolom... erről beszélek!
Két hét múlva lesz a legkorábban értelme tesztet csinálni, akkor kiderül. Addig csak tippelgetni lehet.
Vigasztaljon a gondolat, hogy nem mindenki esik elsőre teherbe, lehet hogy szerencséd volt.
Nem ajánlott a betegséged miatt... milyen betegséged vagy?
Igaz, én nem vagyok orvos, de inkább vállalnám a tabletta beszedésének kockázatát, mint azt, hogy esetleg gyerekem születik és ezzel megpecsételi az egész életedet szinte. Gondolom, még nem akartok gyereket, sok tervetek van előtte. Egy váratlan baba miatt semmiképp se lenne célszerű, főleg neked, nőként kihagyni a fiatal felnőttkori ÉLETET.
Érdeklődj utána az orvosodnál, hogy ez meg az a betegséged, milyen 72 órásat ajánl? Olyan nincs, hogy azt mondja, nem.
Persze, sok a hormontartalma a 72 órásnak, különben nem is tudna olyan intenzíven hatni, de a következő menstruációdra már helyreáll a saját hormonháztartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!