Cukibaba parnap mulva azert tesztelj megint akkor mar erosebb lesz a csik!:) 70# -es voltam
2017. máj. 15. 11:50
72/105 anonim válasza:
jaj persze hogy tesztelek , hiszen veszek5 darabot :) :D lehet meg egyet megcsinalok ma mas fajtaval :D mert ebbol mar nincsn .. de hatha nem csap be a teszt
2017. máj. 15. 12:01
73/105 anonim válasza:
#61-es vagyok, sajnos nekem az X-epil teszt negatív lett :/ (ejfeli teszt)
2017. máj. 15. 12:16
74/105 anonim válasza:
Dejó, hogy valakiknek már sikerült! Én szerda-csütörtökre nem várom. Bár az ovum most később volt így lehet csúszni fog minden.
Sajos csak egyszer tudtunk együtt lenni az esélyes időszakban, de hátha.
Mondjuk már szurkál a hasam és a derekam szóval szerintem megjön.
2017. máj. 15. 12:46
75/105 anonim válasza:
74 es en is csutortok pentekre nem varom es ma pozi lett a teszt , ha minden igaz .. :) cukibaba vagyok
2017. máj. 15. 12:54
76/105 anonim válasza:
Olyan jo latni ,hogy gyulnek azert azok a pozi tesztek 😊cukibaba en is egy csomot tesztelek😂 nekem mar holnap lesz 1 hete,hogy 2 kulonbozo teszt is kimutatta ,hogy pozi de azert ma megint csinaltam egyett megint masfajtaval 😂biztos ami biztos alapon pedig mar tuneteim is vannak.. ezt mar elsem merem mondania ferjemnek mert elso terhessegnel is csinaltam 😁 #50 es voltam
2017. máj. 15. 13:27
77/105 anonim válasza:
#74 vagyok
De jó neked cukibaba! Én még csak a 6-7dpo vagyok, szóval nem érdemes tesztelni. Múlt hét hétfőn vagy kedden volt ovum (soha nem tudom, hogy akkor van e amikor leesik a hőm vagy másnap amikor felmegy, mert akkor volt nyák is). De csak kedden tudtunk együtt lenni, szóval én nem vagyok bizakodó.
Ha nem jön meg hétvégén tesztelek ;)
2017. máj. 15. 14:02
78/105 anonim válasza:
Nekem mindig előbb a nyák van, majd a hő leesik. Aztán felmegy. Eszerint nekem elvileg össze kellett, hogy jöjjön, legalábbis jókor voltunk együtt. Nekem még van 13 napom.....
2017. máj. 15. 14:09
79/105 anonim válasza:
[link] erosebb a csik ??? vaggy nem , cukibba vagyok
2017. máj. 17. 08:17
80/105 anonim válasza:
#74 vagyok
Szerintem egy picit erősebb. Ne aggódj cukibaba, bízz a picidben!
Nekem ma-holnap kellene megjönnie, de később volt ovum még csak a 8dpo vagyok. Tegnap-tegnapelőtt eléggé görcsöltem, megjön érzésem volt, de nem jött meg. Ma meg semmi érzés. Pénteken teszt ha addig sem jön meg, hátha mutat már valamit. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!