Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017 Majus vegeeig?! Jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, nem lattam, hogy lenne uj kerdes mar vagy ket honapja, szoval batorkodom ismet en folytatni a nepszeru kerdes sorozatot.
Mi Januar ota probalkozunk ez a negyedik honapunk, majus 10-11 korulre nem varom. Babasodast kivanok mindenkinek :)
Szia volt márciusi is és én indítottam az áprilisit is . Ha gondolod belinkelem a te kérdésed oda h nézzenek be. Nekunk aprilisban osszejott.
5+1 vagyok ma!:)
Drukkolok mindenkinek!!!:)
#1 Nem ertem miert kotekszel, evek ota van, hogy 100+ valasszal megy ez a kerdessorozat, tehat nyilvan egy csomo embert erdekel. (Februarban en irtam ki es ott is rengeteg valasz jott)
#2 Hmm akkor elkerultem a marcius, aprilisi kerdest. Gratulalok a babahoz es megkoszonom, ha linkeled oda a kerdesem :)
Mostmar en vagyok 1es szval én ovuteszteltem meg utolso 2 hónapban uh peteérés követés volt clostilbegyt miatt! 2
Kura lett sikeres.
Cb digitális 13 dpon minuszt mutatott 2 nap mulva 1-2 hetest. A kazettas 10es teszt pedig 13-14 dpon mar szep pozi volt!
Naa tok jo, izguljunk egyutt :)
A suttyomban lepontozoknak meg uzenem, hogy ez legyen a legnagyobb oromuk az eletben 😂
11. Dpo reggeli. Nagyon halovány, nem is tudom h egyáltalán minek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!