Kivancsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017 Majus vegeeig?! Jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, nem lattam, hogy lenne uj kerdes mar vagy ket honapja, szoval batorkodom ismet en folytatni a nepszeru kerdes sorozatot.
Mi Januar ota probalkozunk ez a negyedik honapunk, majus 10-11 korulre nem varom. Babasodast kivanok mindenkinek :)
Sziasztok!
Írtam ki kérdést, de gondoltam belekontárkodok ebbe a kérdésbe is. Hátha tudnátok valamit mondani :)
Bemásolom a kérdésem:
Van egy 13 hónapos kisfiam, szoptattam így Azália fogamzásgátlót szedtem. 1 hónapja nem szopizik, de végig szedtem a gyógyszert. Vasárnap vettem be az utolsó szemet. Azóta nem voltunk együtt, előtte igen. Vártam, hogy megjöjjön a menszim, ami szerdán jött is, de csak 1 nap volt és csak alig. Gondoltam elmegyek orvoshoz, de csinátam egy tesztet is a biztonság kedvéért. A doki hetente 1x jön ide, csütörtökön. Igazából nem tudom mikor kellene tesztelni, mivel nem volt mensim a szülés óta. Teszek fel képet a tesztről, eléggé kinagyítottam, áttettem negatívba is. Mit gondoltok?
Nem értem miért nem jön meg, szedtem a gyógyszert is rendesen.
Köszönöm a segítő válaszokat! Én megmondom őszintén, mintha látnék, vagy még se. Lehet korai teszt, nem tudom...
Bocsi tényleg, csinálok tesztet 1-2 nap múlva. :)
Mindenkinek sikeres hónapot kívánok!! :)
Anita
39# peogeszteronpotlasert mentem de azert megnezett már 5+4 lehettem es 3mmes letezsakot latott. Aztan masnap annyit se es a vervétel eredményem 130.3 5+5 hetesen úgyh doki megnézett a petezsák már nem volt kerek hanem szakadozott és szabálytalan lapos.:((
Szval progit lekell tennem.. ha elmult doki es megmondja h már akkor elkezdhetunk e probalkozni. Azzal vigasztalt h igy lehet h nem fog mar sokaig tartanj
Sziasztok, nekem szerdan vagy csutortokon kene megjonnie, tegnap delutan a first response negativ lett(elv azt nemvart elott 5 nappal lehet mar hasznalni)
Van meg egy first responsom, de nem merem elhasznalni, ugy erzem nem sikerult ez a honap :/
Nincs semmi tunetem, talan kedd reggel ellovom a masikat aztan annak mar 99% az eredmenye.
Ti hogy alltok?
Hat itt angliaban ez az egyik vezeto terhseegi teszt (clearblue a masik).
Elv. 12,5 erzekenysegu, de persze lehet csak azert volt neg, mert 10dpo esti vizeletet hasznaltam.
Remeny hal meg utoljara
Kedves kérdező! Nekem mensi előtt 4 nappal ilyen lett az x-epil tesztem:
Ha jól tudom 25-ös erősségű. De ez nem mérvadó, mert nekem mindig is nagyobbnak mondták a babát a koránál, 1 héttel. Így én arra gondolok, hogy hamarabb jött össze, mint ahogy gondoltam.
Amíg nem jön meg van remény. :)
Most az én problémámra visszatérve, Azália fogamzásgátlót szedtem, de az abbahagyása után szinte nem jött meg (1 napos volt, alig). Szerdán is csináltam tesztet, ami a hozzászolásomba van linkelve, meg pénteken is, ez ilyen lett:
Mit gondoltok? Holnap csinálok újat. :)
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!