Utolsó, már késik? Azért ez kicsit már gyanús, én tesztelnék holnap is.
2017. máj. 22. 12:44
93/105 anonim válasza:
Igen, 3 napja késik. Már sokkal erősebbnek kéne lennie, ha baba miatt lenne...
2017. máj. 22. 13:10
94/105 anonim válasza:
#85 vagyok!
Ma kellene megjonnie.
99%ban ugy szokott lenn,hogy mar 1nappal elotte,vagy amikor felkelek es reggel elsonek elmegyek pisilni akkor mar meg is jon. Na tegnap reggel es most teszteltem egy-egy negativat...
Kivancsi vagyok,hogy akkor meg késik,vagy vegyek mas fele tesztet? X-epillel csinaltam most nekem soha nem volt meg szellemcsikos!
Koszi! 22L
2017. máj. 23. 06:16
95/105 anonim válasza:
Sziasztok,szerintetek ha van még egy hetem a nemvártig, miért esett a hőm le 36,3-ra?
2017. máj. 23. 08:55
96/105 anonim válasza:
Sziasztok! Szerdára nem várom. Semmi terhességre utaló tünetem nincs. 2 napja nagyon erős mindjárt megjön érzésem volt. Aznap délután csináltam egy x-epil tesztet. 3 percnél megjelent egy nagyon halvány rózsaszín csík, de ahogy felszáradt, eltűnt teljesen. Ti mit tapasztaltok?
2017. máj. 28. 11:41
97/105 anonim válasza:
Nekem meg időn túl lett egy halvány, de azóta is ott van. Holnap ismétlek.
2017. máj. 28. 16:42
98/105 anonim válasza:
Sziasztok, Fanni vagyok. Mára nem vártam, nem jött még meg, de a teszt negatív, így szerintem biztos nem sikerült. Gondolom az éjjel vagy holnap meg is jön. Sok sikert midnekinek, ha lesz következő hónapban kérdés, jövök :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!