Sziasztok! Én május 18-19re nem várom. Hőmérőzök is bár már most kicsit magasnak találom a hőmérsékletem az eddigi hónapokhoz képest.
Ez a második próbálkozós ciklusunk. Drukkolok mindenkinek!
2017. ápr. 30. 18:25
12/105 A kérdező kommentje:
Pont el vagyunk utazva 3 hetre, igy nem is sokat gondoltam ra, de igy is belottem teszttel az ovut :)
A linkelt negativba tett kepre azt mondom, ha nem kell keresgelni, meg szerkeszteni en akkor veszem pozinak, remelem erosodni fog.
Homerozest meg nem probaltam, de ha ez a honap is sikertelen akkor lehet, hogy el fogom kezdeni.
Jovo het vasarnap erunk haza, hetfotol tesztelgetek( igen korantesztelos tipus vagyok, nem kerek savazast a lepontozni idejaro bujdosoktol)
2017. ápr. 30. 18:27
13/105 anonim válasza:
sziasztok :) en cukibaba vagyok , meg voltam a csoportba , irtam az aprilisiba is :D . en 19 ikere nem varom , de ma nagyon sok feheres nyakot tapasztaltam ,ciklus 13 napjan , nem tudom esetleg ilyen hamar lenne ovum csutortok pentekhez kepest ? :) maskor alig van nyakom , de ma sok volt :meglepodtem ...
2017. ápr. 30. 19:05
14/105 anonim válasza:
Szia :) nem ovutesztelsz? Nekem 14 napon volt nyákom de ovu 16 napon es repedes 17
Napon!:)
2017. ápr. 30. 19:11
15/105 anonim válasza:
nem ovutesztelek , de akkor lehet azt jelzi nekem is , van mikor nem tapasztalom ezt minden honapban , de ma sok volt ,mentem a wc re es nezem hogy mi log ..hat annyira nyult , :D cukibaba
2017. ápr. 30. 19:13
16/105 anonim válasza:
Nekem életemben egyszer volt tojasf.nyák ( első clostis kúrában) de most , amikor sikerult nem. Es keson mentem uhra is addigra ( elvileg) de ugytunik megrepedt.:) azt hittem nem jon ossze de a teszt szerint mégiscsak. Remelem doki lat vmi bíztatót szerdán
2017. ápr. 30. 19:36
17/105 anonim válasza:
Nekünk jövő héten lesz a 3. inszemináció. Május 20 körül nem várom. Lassan 4 éve várok a pozitív tesztre.
2017. ápr. 30. 20:01
18/105 anonim válasza:
Sziasztok! Én mmájus 13 körül nem várom. Ovutesztelek mi is január óta próbálkozunk. Ma pozitív az ovuteszt :) remélem ez a hónap végre sikeres lesz. Mindenkinek drukkolok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!