Ti hogy készülnétek fel egy ilyen terhesség után a következőre?
Az első terhességemnél terhességi cukorbetegségem lett. Nagyon magas inzulinnal se lehetett beállítani normál szintre, csak csökkenteni.
Van rajtam vagy 30 kg felesleg, és nehezen bírom a diétát...
Egyetertek elsovel es masodikkal. Egyrest veszelyes igy belefogni (rad es a babara nezve is), masreszt az 1ev korkulonbseg neked is nehez lesz es a nagyobb gyereknek us hatranyt okoz. Kepzeld csak el, ha veszelyeztetett leszel (az elozo terhesseg korkepe alapjan siman lehetsz), korhaz, stb.,...az elso gyereked is kicsi meg, szuksege van rad.
Dobd le azt a 30-ast de legalabb a felet. Mi lesz ha felmegy ismet 30? Ne kiserlerezz ilyesmivel.
Masreszt en sem ertettem soha a sorozatszulest, de ez a szemelyes velemenyem. A kornyezetem es a gyakori tele van elrettento peldakkal. A nagyobb gyerek is megerdemli a szulei figyelmet, amire elete elso 3 eveben hatalmas szuksege van, ilyenkor alapozod meg a kapcsolatotokat egy eletre. Ha beszulsz egy kisebbet a kicsi melle, nem fogod tudni elmagyarazni egy 1-masfel evesnek, hogy miert nem ersz ra, csak azt latja hogy megint massal foglalkozol.
Plusz: kiskorban tepik egymast a figyelemert, nagyobb korban rivalizalnak. Csak ilyeneket latok es olvasok. Mig egy nagyobb korkulonbsegnel a nagyobb oltalmazza a kicsit, a kicsi rajong a nagyert, ok mar nem rivalist latnak egymasban.
Miért egy másfél évesnek azt eltudod magyarázni, h miért nem vagy vele egésznap? Mert azt szerinted megérti, h ő bölcsiben van, anyának, meg pénzt kell keresni?
Persze a tökéletes az lenne, h otthon maradhatna mindkivel az anyja 3-4 évig kistesó nélkül, és csak vele foglalkozna. Ez vitathatatlan.
Ha valaki nem sorozatszul, az nem jelenti azt hogy akkor tuti masfel evesen bolcsibe adja a gyereket, tudod-e?
De itt a kerdezo egeszsegi allapota a fo kerdes, es sajnos annak ismereteben en plane nem sorozatszulnek. Mindenki megsinylene, total ertelmetlen es veszelyes dontes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!