Ugye így nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szóval hetfőn együtt voltunk a barátommal, de csak pettingeltünk és nem történt behatolás. Kézzel kenyeztettem, majd miután elment megtörölgette magát, visszavette az alsóját és meg igy ölelkeztünk egy kicsit. Késobb eszrevettem, hogy kicsivel a bikinivonalam alatt valami feheres nyúlós anyag volt, de halványabb volt, mint a sperma és néhol átlátszó. Szinte teljesen biztos vagyok, hogy nem kerülhetett oda sperma, erre különösen figyeltem. De most mégis aggódok kicsit, szóval nyugtassatok meg, hogy az csak a saját folyadékom lehetett. Szerintetek?
19/L
2017. ápr. 13. 21:19
1/5 anonim válasza:
Ha nem történt behatolás, és semmilyen úton módon sperma a hüvelyedbe, igy biztos hogy nem lehetsz terhes ne aggódj! Szerintem az a te nedved lehetett.
2/5 anonim válasza:
Nem.
De írass fel tablettát, mert innen már gyorsan lesz szex.
3/5 anonim válasza:
19 évesen illene a dolgokkal tisztában lenni. Ennyitől, ilyen formában nem leszel terhes, de ügyelj arra, hogy nem elég, ha kiveszi mielőtt elmegy, mert attól még az előváladéktól is teherbe eshetsz. És elég 1 mp is hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a dolgokkal, engem csak az a fehér váladékszerű dolog zavart meg, amit láttam és elég aggódó típus vagyok ilyen téren. És a védekezésre mindig nagyon figyelek. Köszi a válaszokat :)
2017. ápr. 13. 21:59
5/5 anonim válasza:
Biztos nem lesz baj. Az aggódást én is megértem pár hete majdnem teherbe ejtettek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!