Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lefekudtem a baratommal de kb...

Lefekudtem a baratommal de kb 7 perc volt o se es ense elvezztem el Lehetek igy terhes?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
ha gumi nélkül csináltátok és nem szedsz semmit akkor nyilván lehetsz.
2017. ápr. 10. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

1. A teherbe esésnek semmi köze nincs annak, hogy te elélvezel vagy sem.

2. Lehetsz terhes, ha nem védekeztetek, mert az előváladék is tartalmazhat spermát. Persze nincs nagy esélye, de estek már teherbe nők így is.

3. Ket hét múlva csinálj egy tesztet és kiderül.

2017. ápr. 10. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Mérted az időt aktus közben??
2017. ápr. 10. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen mertem nezztem az idot folyamatosan
2017. ápr. 10. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

nagyban függ attól is, a ciklusod hanyadik napján történt. ha nem volt peteérés, nem valószínű, hogy teherbe estél.

De nem értem, miért nem lehet védekezni. olyan jó buli szerinted az abortusz? (ha már ebben a kategóriában tetted fel a kérdést...)

dühítő...

2017. ápr. 10. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom, nem lenne probléma, ha teherbe esnél, hiszen nem védekeztetek. Nem te lennél az első, akinek így sikerül a baba.
2017. ápr. 10. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
36%

7 perc mar necces, ot-hat meg pont jo!

😬

2017. ápr. 11. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!