Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mindig mensi elott faj a...

Ha mindig mensi elott faj a mellem es megszunik a fajas, akkor terhes sem lehetek igaz? Ha terhes lennek akkor kellene faljon tovabb, igaz?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 13. 18:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Tessek?!
2017. ápr. 13. 18:04
 2/15 A kérdező kommentje:
amikor megjon a mensim ,a mell fajas megall , de ha terhes lennek akkor nem kellene megaljon igaz?
2017. ápr. 13. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Igaz, de elvileg mensinek se kéne jelentkeznie, nem az a mérvadó hogy fáje a mell tovább is hanem inkább az hogy nem jön meg és pozi a teszted, hallottam már olyat is hogy menstruált az illető terhesen de a helyedben a pozi tesztre alapoznék
2017. ápr. 13. 18:07
 4/15 A kérdező kommentje:
tudom hogy pozi teszt is kell legyen , csak kellene faljon a mellem tovabb esetleg vagy nem ?
2017. ápr. 13. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
A társadalom nevében kérlek, hogy ne szülj. Így is sok a szellemi retardált...
2017. ápr. 13. 18:13
 6/15 A kérdező kommentje:
mennyj a francba utolso !!!!!!!!! soha eddig gyerekem nem volt
2017. ápr. 13. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem például csak a beágyazódás környékén fájt a mellem. Aztán 2-3 nap után elmúlt.Persze a pozi teszt óta hullámokban visszajött a fájdalom,mióta pedig betöltöttem a 7. hetet azóta már hason se tudok feküdni annyira fáj. De nekem nem is úgy fájt mint mensi elött, tehát nem oldalt , hanem középen bent a mellbimbóm alatt, fel is tűnt hogy mennyire furán fáj a mellem. De szerintem ez mindenkinél más. Kinél így,kinél úgy jelentkeznek a tünetek.Nincs két egyforma Nő. Drukkolok hogy úgy legyen ahogy szeretnéd. :)
2017. ápr. 13. 18:37
 8/15 A kérdező kommentje:
koszi 7 es
2017. ápr. 13. 18:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Én a 30. héten vagyok, és soha nem fájt a mellem.
2017. ápr. 13. 18:51
 10/15 anonim ***** válasza:
én is pont úgy vagyok mint te. Onnan tudom, hogy mikor jön meg. Aznap, mikor elmúlik a mellfájdalom. Aztán hogy terhességnél hogyan van, azt sajnos még én sem tudom, de drukkolok!
2017. ápr. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!