Ha mindig mensi elott faj a mellem es megszunik a fajas, akkor terhes sem lehetek igaz? Ha terhes lennek akkor kellene faljon tovabb, igaz?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 18:02
11/15 A kérdező kommentje:
koszi !!! :)
2017. ápr. 13. 21:20
12/15 anonim válasza:
Múlt hónapban sokat utána olvastam ennek. Mert nekem is másfél hét intenzív fájdalom után elmúlt. 99,5%-ban olyan válaszokat találtam, hogy ha elmúlik, rá 1-2 nap és megjön. 1-2 olyan választ találtam, amiben azt írták, hogy elmúlt, mégis sikerült a terhesség és nem jött meg nekik. Nekem ahoy elmúlt, 2 nap múlva megjött. Azt tanácsolom, inkább könyveld el, hogy meg fog jönni. A tapasztalat ezt mutatja. Legfeljebb kellemesen csalódol, ha kiderül, hogy te a ritka kivételek közé tartozol.
13/15 anonim válasza:
Hat. Menj vissza suliba. Gyakorold a helyesirast. Aztan szexelj. Remelem azt legalabb tudod hogy be kell dugnia a fiunak hogy gyerek legyen. De szerintem is hanyagold ezt a szulove valas dolgot
15/15 A kérdező kommentje:
aztan 19 en megjott akkor :D most varom legyen ovum :)
2017. ápr. 27. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!