Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet?

Beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8-9. dpo-n járok, ovu után 6 nappal elkezdett szurkálni a bal petefészkem, hol szurkál, hol mensi görcseim vannak. 4 nap van a nemvártig. Ma delután akkorákat beleszúrt, hogy nem tudtam felegyenesesdni, azóta enyhén, de szúr. 3 hónapja próbálkozunk babával, peteérés időszakában 2 naponta együtt voltunk. Lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás jelei? Nagyon reménykedem.

2017. ápr. 12. 18:58
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Sajnos a fogamzásgátló abbahagyása után ez történik. Sokaknak fel evig meg sem jön...
2017. máj. 11. 12:51
 52/53 anonim ***** válasza:
Én karàcsonykor hagytam abba de szerencsére 31napra meg is jött ês igy be is àllt.8 évig szedtem...soha többet!!!
2017. máj. 11. 14:24
 53/53 A kérdező kommentje:

Most megint érzem a szurkálást. Ma egesz nap aprokat szur a bal oldalon, váladék is más lett...megprobaltam valahogy mig nem jutok el dokihoz, osszerakni a kepet. Lehet hogy nem reped meg a tüszőm. Terhes sem vagyok, menstruáción sincs. Júniusra van idopontom a dokihoz. Remélem segít majd.

És Ti hogy vagytok? Irj nekem privatba ha gondolod es folytatjuk.. :)

2017. máj. 19. 09:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!