Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet?

Beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8-9. dpo-n járok, ovu után 6 nappal elkezdett szurkálni a bal petefészkem, hol szurkál, hol mensi görcseim vannak. 4 nap van a nemvártig. Ma delután akkorákat beleszúrt, hogy nem tudtam felegyenesesdni, azóta enyhén, de szúr. 3 hónapja próbálkozunk babával, peteérés időszakában 2 naponta együtt voltunk. Lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás jelei? Nagyon reménykedem.

2017. ápr. 12. 18:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

El is hiszem és nagyon szurkolok nektek!!

Az egy hèt sem okès h kimarad de hogy egy hònap???Jol èrtelmezem ugye h azota meg sem jott!!??

2017. máj. 3. 09:58
 42/53 A kérdező kommentje:
Nem jött. De tegnap ujra szurkált néha a bal oldalon.Már nem tudom mi történik velem.
2017. máj. 5. 07:48
 43/53 A kérdező kommentje:
Ma meg egesz nap szurkalt...mint peteereskor. Az lenne?
2017. máj. 5. 20:26
 44/53 anonim ***** válasza:
Hát foggalmam nincs mi lehet :( Nekem is szokott szurkálni..tegnap pl olyan fájdalmam volt mint peteèrèskor.Egyébként más tüneted nincs ami terhességre utalna? Mikor mèsz dokihoz?
2017. máj. 6. 10:11
 45/53 A kérdező kommentje:

Nincs, csak a megjön érzés, és a szurkálás kezdődött 2 napja újra. Jövőhét csütörtökön megyek! Már várom nagyon amugy, kivancsi vagyok mit mond...

Akkor neked már felerősödtek a tünetek :) de jó :) annyira örülök hogy sikerült neked :)

2017. máj. 6. 22:01
 46/53 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok h jót mondjon a doki!! Nekem pont egy hete határozottan felerősödtek.Egyik szemem sir a màsik nevet..ha nem eszek időben rosszúl leszek és ha rágondolok a kajára h mit is egyek akkor elkap az undor :(,4naponta wc-zek ami kikészit :( ,hulla fáradt vagyok. Nekem csak màjus 19 a doki ugy h én is izgulhatok.
2017. máj. 7. 10:20
 47/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ne izgulj, minden rendben lesz :) Majd írj azért :) csütörtökön én is többet tudok már :)
2017. máj. 8. 08:18
 48/53 anonim ***** válasza:
Szia! Mindenképp irj h mi volt a dokinàl!! : Szoritok h jókat mondjon :)
2017. máj. 11. 08:39
 49/53 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kell menni. Hívtak hogy ma valami miatt nem fog rendelni. Igy csak jövő honapba jutok el :( :(
2017. máj. 11. 10:08
 50/53 anonim ***** válasza:
Hàt ilyen nincs!Szerintem az h nem jön meg a menstruációd elêg komoly dolog!!Azért ennyire nem vehetnek lazàn valamit!!!
2017. máj. 11. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!