Beágyazódás lehet?
Sziasztok!
8-9. dpo-n járok, ovu után 6 nappal elkezdett szurkálni a bal petefészkem, hol szurkál, hol mensi görcseim vannak. 4 nap van a nemvártig. Ma delután akkorákat beleszúrt, hogy nem tudtam felegyenesesdni, azóta enyhén, de szúr. 3 hónapja próbálkozunk babával, peteérés időszakában 2 naponta együtt voltunk. Lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás jelei? Nagyon reménykedem.
Teszteltem!!POZITÍV!!! :D :D
Nem tudom elhinni!!Csak reszketek annyira hihetetlen!!Pàrom itt van melettem de probálom mèg titokba tartani legalább holnapig.Jövő hèten lesz 30èves ugy h szerintem előrèbb hozom az ajándèkozàst :)
De veszek azert mègegyet biztos ami biztos.
Veled mizujs??Szoritok!!
Jaj de joooo! :) Hatalmas Gratula!!!! :) Nagyon örülök! :) Vigyázz magadra nagyon! :) Nagy meglepi lesz :)))
Nálam semmi még. Ha nem jön meg, vasarnap csinalok még egy tesztet, ha akkor is negativ elmegyek orvoshoz.
Mèg fel sem fogtam igazán!!
Mindenképp ird meg mi van veled!!Nagyon drukkolok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!