Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet?

Beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8-9. dpo-n járok, ovu után 6 nappal elkezdett szurkálni a bal petefészkem, hol szurkál, hol mensi görcseim vannak. 4 nap van a nemvártig. Ma delután akkorákat beleszúrt, hogy nem tudtam felegyenesesdni, azóta enyhén, de szúr. 3 hónapja próbálkozunk babával, peteérés időszakában 2 naponta együtt voltunk. Lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás jelei? Nagyon reménykedem.

2017. ápr. 12. 18:58
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Szinte megeggyeznek a tüneteink ugy h Te is elèg babagyanùs vagy :D Nekem ez lenne az első ugy h szűz vagyok mèg tünetek terén.Mi Németországban èlünk ugy h meg nem mondom mi a neve..Valami Mülleres..nem a legegyszerűbb de nem is a legbonyibb..
2017. ápr. 19. 08:33
 22/53 A kérdező kommentje:
Ma már olyan mintha bármelyik pillanatban megakarna jönni...szerintem meg is fog. :( Amúgy én 2 évig gyógyszert szedtem, 4 hónapja hagytam abba, ezért is rendszertelen a ciklusom. De figyelem meg érzem ha peteérés van, olyankor szurkál meg más a folyás.
2017. ápr. 19. 09:52
 23/53 anonim ***** válasza:
Èn novemberben hagytam abba.Kb 8 èvig szedtem :( Kb 30,31 napra állt be..èn is megèrzem a peteèrèst is meg minden..Én most semmit nem èrzem..fèl òránkènt pisilek..igaz iszogatok is.De semmi kis barnázás vagy egyéb..ahh..ùtálok várni :D :D
2017. ápr. 19. 11:06
 24/53 A kérdező kommentje:
Nekem ma görcsöl egesz nap, de semmi nincs. Tesztet is csinaltam...persze hogy negativ. Na majd meglatjuk :) szoritok mindenkinek :)
2017. ápr. 19. 14:53
 25/53 anonim ***** válasza:
Én meg sem merem csinálni :( Ha nem is jön meg holnapig,inkább várok vele péntek,szombatig :(
2017. ápr. 19. 15:22
 26/53 A kérdező kommentje:
Màr én is igy vagyok! Nem jött meg ma...pedig tök olyan...egesz nap. Ez az állapot a legrosszabb.
2017. ápr. 19. 16:35
 27/53 anonim ***** válasza:

Teszteltem!!POZITÍV!!! :D :D

Nem tudom elhinni!!Csak reszketek annyira hihetetlen!!Pàrom itt van melettem de probálom mèg titokba tartani legalább holnapig.Jövő hèten lesz 30èves ugy h szerintem előrèbb hozom az ajándèkozàst :)

De veszek azert mègegyet biztos ami biztos.

Veled mizujs??Szoritok!!

2017. ápr. 20. 06:06
 28/53 A kérdező kommentje:

Jaj de joooo! :) Hatalmas Gratula!!!! :) Nagyon örülök! :) Vigyázz magadra nagyon! :) Nagy meglepi lesz :)))

Nálam semmi még. Ha nem jön meg, vasarnap csinalok még egy tesztet, ha akkor is negativ elmegyek orvoshoz.

2017. ápr. 20. 07:35
 29/53 anonim ***** válasza:

Mèg fel sem fogtam igazán!!

Mindenképp ird meg mi van veled!!Nagyon drukkolok!! :)

2017. ápr. 20. 08:07
 30/53 A kérdező kommentje:
Igen. :) biztos csodás érzés :) nekem szerintem nem sikerült most sem. Ma pl semmi bajom. Csak várni tudok. De jon majd ha jönnie kell :) úgy vagyok vele.
2017. ápr. 20. 08:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!