Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás körüli utáni...

Beágyazódás körüli utáni időszakban volt folyásotok s ha igen milyen állagú, szinű?

Figyelt kérdés
Bocsi a nyílt kérdésért de tudni szeretném mi a normális
2017. ápr. 5. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig full ossze-vissza volt mindenfele allagu, sosem tekintettem mervadonak...
2017. ápr. 5. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én feljegyeztem mindent és minden nap a sikertelen ciklusokban, és akkor láttam hogy a 6.dpo-n jött egy bővebb folyás, majd a 8.dpo-n elmúlt és megint szárazság volt a mensiig. A sikeres ciklusban viszont a 6.dpo-n jött a bővebb folyás, és el se múlt, sőt, egyre több lett. Olyan tejszerű fehér krémes volt. Már tisztaságit tettem be, mert a bugyim botrányosan nézett ki :D És még most is van.

6+3 hkm.

2017. ápr. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!