Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj mindig a fogam a...

Miért fáj mindig a fogam a beágyazódás környéki időszakban?

Figyelt kérdés
Minden ciklusban szinte ez van és mindig pontosan ilyenkor! Amikor itt tartok, el kezd fájni a fogam, kb. 1-2 napig tart aztán magától elmúlik, mintha elvágták volna. Ez most mit jelentsen?
2012. ápr. 2. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Voltál fogorvosnál? Nem lehet, hogy a gyökér gyulladt? Én csak erre tudok gondolni. Szerintem egy jó fogorvossal nézettesd meg.
2012. ápr. 2. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

2 hónapban voltam én is így!! hihetetlen, és épp én is arra gondoltam, hogy most kéne beágyazódnia. Nem fájtak nagyon - mert nekem a jobb felsők és nincs baj velük rendszeresen járok fogdogikhoz-. Az első hónapban ittam spedifen 600-at, a következő hónapban nem. Pozitív lett a tesztem, de ma egy hete hogy el is ment. nagyon korai volt, és nem ágyazódott be redesen.

Ha neked van rossz fogad akkor tényleg menj dokihoz! De akkor most már én is azt gondolom, hogy nekem is akkor fájtak a fogaim! Félelmetes

2012. ápr. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!